"Remélem a bajnokságban a kapufáról nem kifelé pattan a labda"

Apostolopoulos a kezdőcsapatban kapott helyet az ukrán Tavriya elleni felkészülési mérkőzésen, melyen jó teljesítményt nyújtott.

Sőt, az 56. percben Gyurcsó szögletére remek ütemben robbant be, és hat méterről fejelt kapura, a labda a felső lécen csattant.

- Gyurcsó remekül végezte el a sarokrúgást, én pedig jó ütemben érkeztem. Sajnálom, hogy végül nem sikerült gólt szereznem, ahogy természetesen a vereséget is sajnálom. Az első 20 percben ellenfelünk kihasználta, hogy többször is figyelmetlenek voltunk, ezt követően pedig hiába vettük át a mérkőzés irányítását, nem sikerült a kapuba találnunk. Úgy érzem, amíg a pályán voltam, jó teljesítményt nyújtottam a védekezésben és a támadások segítésében is. Mivel jól fejelő játékos vagyok, ezért természetes, hogy szögleteknél vagy szabadrúgásoknál előre megyek fejelni. Bízom benne, hogy ami most a felkészülési meccsen a kapufáról kifelé pattant, az bajnokin majd a kapuban landol. - összegezte a szerdai meccs tapasztalatait görög játékosunk, Apostolopoulos.

Szerző: Wéninger Ákos

További hírek