SZURKOLÓI

Hárommeccses rangadóbérlet, kedvezményes áron!

Klubunk az ősz legjobban várt hazai mérkőzéseire egyedi lehetőséget kínál szurkolóinknak.

6 meccs, 6 győzelem - ez együttesünk mérlege az OTP Bank Liga 2019-20-as idényében. A MOL Fehérvár FC a következő időszakban sorozatban vívja majd a fontosabbnál fontosabb rangadókat: a MOL Aréna Sóstóban lép majd pályára az Újpest, a Debrecen és a Ferencváros is. Szurkoljunk együtt a csapatnak a sikeres folytatásért!

Klubunk az ősz legjobban várt hazai meccseire rangadóbérlettel kedveskedik drukkereinknek, amely három találkozót foglal magába: az Újpest, a DVSC és a Ferencváros elleni bajnokikat. Aki a rangadóbérletet megvásárolja, már azelőtt jeggyel fog rendelkezni a Debrecen és az FTC elleni találkozókra, hogy a jegyvásárlási időszak elkezdődne!

A rangadóbérlettel 15%-kal olcsóbban tudnak belépni szurkolóink a kiemelt mérkőzésekre, ahhoz képest, mintha a jegyeket külön-külön az egyes meccsekre vásárolnák meg. Az elővételes jegyvásárlással elkerülhető a mérkőzések előtti sorbanállás, valamint a személyes adatok háromszori megadására sincs szükség!

Rangadóbérlet

A rangadóbérletet szeptember 19., csütörtök és szeptember 28., szombat között vásárolhatják meg drukkereink klubkártya nélkül a VidiShopban, a MOL Aréna Sóstó főpénztárában, illetve klubkártyával a meccsjegy.mlsz.hu-n, online.

Rangadóbérlet érvényessége
Dátum Mérkőzés
szeptember 28. MOL Fehérvár FC - Újpest FC
október 5. MOL Fehérvár FC - Debreceni VSC
október 27. MOL Fehérvár FC - Ferencvárosi TC

 

Rangadóbérlet árak

A rangadóbérletnek számos előnye van. Rangadóbérletet vásárló szurkolóink a jegyárakhoz képest 15% kedvezménnyel és gyorsabban juthatnak be a három mérkőzésre, ahol egyúttal garantált ülőhelyhez is jutnak. A kártya felmutatásával drukkereink 10% kedvezménnyel vásárolhatnak a VidiShopban és online, a vidishop.hu oldalon is, a kedvezmény az adidas csapatmezekre is érvényes!

Gyermekek számára akár 1200 Ft-ért is váltható rangadóbérlet!

A Fresh Corner Lounge-ról részletes információkat ide kattintva olvashat.

14 év alatti gyermekek 1200 Ft-ért vásárolhatnak bérletet a D1, D2, D3 illetve RBD szektorokba. Egyéb szektorokba kedvezményes árú bérletet vásárolhatnak.

Mozgáskorlátozott szurkolóink számára minden mérkőzésre ingyenes a belépés, de 0 forintos bérletet nekik is váltaniuk kell, míg kísérőik kedvezményes árú bérletet válthatnak (az akadálymentesített helyek a C1, C2, C4 és C5 szektorokban találhatók).

Felhívjuk tisztelt szurkolóink figyelmét arra, hogy az RBD szektorban többek között a csapatot buzdító ultracsoport foglal helyet, akik állva szurkolnak és különböző szurkolói kellékeket használnak mérkőzés közben (zászlók, drapériák), így a bérletvásárlásnál ezt kérjük vegyék figyelembe.

A "B" szektorok, valamint a D4, D5 és D6 szektorok rangadóbérlet-értékesítésre a bérletfogyás függvényében kerülnek megnyitásra.

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a bérlet megvásárlásakor meg kell adniuk nevüket, valamit születési helyüket és idejüket. Kérjük, fokozottan figyeljenek, hogy pontos adatokat adjanak meg, mert a stadionba való belépéskor a biztonsági szolgálat ezt ellenőrizheti.

Rangadóbérlet-értékesítés helyszínei

Helyszín Cím Nyitvatartás
VidiShop 8000 Székesfehérvár,
Csíkvári út 10.
Hétköznap: 10:00-17:30,
Ebédszünet: 13:00-13:30

MOL Aréna Sóstó Főpénztár

8000 Székesfehérvár,
Csíkvári út 10.

A szeptember 23-i héten hétfőn, szerdán és pénteken:
10:00-17:00

Internet Az online rangadóbérlet-vásárláshoz kattintson ide: meccsjegy.mlsz.hu  

Az ügyfélszolgálat munkanapokon 9 és 17 óra között, szombaton 10 és 15 óra között fogadja szurkolóink kérdéseit a következő telefonszámon: +36 30 5080999,
illetve e-mailben az mlsz@tex.hu címen.

Online rangadóbérlet-vásárlás

Az online rangadóbérlet-vásárláshoz klubkártya szükséges!

Az online bérletvásárlás során a vásárló megvesz egy utalványt, valamint megadja számlázási címét, melyre a plasztik kártyát ezt követően futárszolgálattal automatikusan elküldjük. Amennyiben ez a cím nem felel meg a szállításra, a vásárló 2 napon belül az mlsz@tex.hu címre írva megadhat egy ettől eltérő szállítási címet. A futárszolgálattal történő kiszállítás fix díja 1400 forint.

A futárszolgálat csak a szeptember 24-én éjfélig megvásárolt bérleteket tudja házhozszállítani szeptember 27., péntekig. Az ezután beérkező bérletrendeléseket szeptember 28-án, szombaton, a MOL Aréna Sóstó 2-es pénztárában lehet átvenni 18:00 és 19:45 között.

Szerző: Guber Péter

Fotó: molfehervarfc.hu

További hírek