Lyes Houri szerezte 2019-2020 legszebb Vidi-gólját

Francia játékosunk Mezőkövesd elleni bombagólja nagy fölénnyel nyerte meg a szavazást. 

Több mint két hónapja kezdődött és egészen július 3-ig tart honlapunkon az a szavazás-sorozat, melynek keretein belül ti dönthetitek el szavazataitokkal azt, hogy a több száz nagyon szép Vidi-gól közül melyik volt az elmúlt évtized legszebb találata. 

A játék menete

Egy adott naptári évből klubunk szakmai zsűrije kiválaszt 10 Vidi-gólt, ezeket egy videóba összegyűjtjük, ti pedig a cikkben található videó alatti szavazáson megjelölhetitek, a 10-ből melyik volt az esztendő legszebb találata. Minden héten egy újabb naptári év kerül terítékre, június végére pedig eljutunk 2019-ig (a 2019-es gólokhoz csatoljuk a 2020-ban lejátszott mérkőzések góljait is). Amelyik gólra a legtöbb szavazat érkezik egy héten, bekerül a "döntőbe", és részt vesz a június 26-án kezdődő utolsó szavazáson, amikor eldől, hogy melyik Vidi-találatot tartjátok az évtized legszebbjének!

A játékban résztvevők között hetente kisorsolunk egy-egy 2019-2020-as hivatalos Vidi-mezt, az utolsó szavazáson résztvevők között pedig egy 50.000 forint értékű MOL-üzemanyagkártyát.

A játékszabályzatot ide kattintva tudod elolvasni.

A 2019-es és a 2020-as év legszebb gólját Lyes Houri szerezte

Csütörtök pontban éjfélkor lezárult az egy hete tartó szavazás, melyen ezúttal is rengetegen vettetek részt. Az összes szavazat 47%-át Lyes Houri Mezőkövesd elleni bombagólja kapta. 

A második helyen Boban Nikolov FTC elleni gólja végzett, az összes szavazat 11%-át kapta ez a találat. A harmadik helyen holtverseny alakult ki, a visszavonulását csütörtökön bejelentő Huszti Szabolcs FK Zeta elleni gólja, valamint Nikolics Nemanja Bp. Honvéd elleni találata is 8-8%-ot kapott. 

Kezdődik a döntő!

Ne felejtsétek, péntek délután indul a döntő szavazás és július 3-án kiderül, melyik volt az elmúlt évtized legszebb Vidi-gólja szerintetek!

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: molfehervarfc.hu

További hírek