VIDI - SUMQAYIT

Jegyinformációk

Július 17-én 10:00-kor indul a jegyértékesítés csapatunk KL-mérkőzésére. Belépőt online, a VidiShopban, a Vidi Múzeumban, a Petőfi Kultúrtanszéken és a Tourinform Jegyirodában is lehet váltani.

Csapatunk július 31-én (szerdán) 19 órától az azerbajdzsáni Sumqayit FK-t fogadja a Sóstói Stadionban az UEFA Konferencia Liga második selejtezőkörének visszavágóján. A mérkőzésre július 17-én 10 órától tudjátok megvásárolni belépőiteket.

Felhívjuk a figyelmeteket arra, hogy a jegy megvásárlásakor meg kell adnotok a neveteket, valamint születési helyeteket és a születési időtöket is. Kérjük, fokozottan figyeljetek, hogy pontos adatokat adjatok meg, mert a stadionba való belépéskor a biztonsági szolgálat ezt ellenőrizni fogja. Megkérünk benneteket arra is, hogy a kedvezményes jegyre jogosító okmányokat feltétlenül tartsátok magatoknál!

Amennyiben rendelkezel 2024-es tavaszi bérlettel, július 24-ig a bérletes helyedre is megveheted a belépőjegyedet személyesen, a bérlet felmutatása mellett. Ez idő alatt a többi helyre bárki vásárolhat jegyet, majd július 25-től a felszabadult bérletes helyekre is elindítjuk a jegyértékesítést minden szurkolónk számára.

Az UEFA mérkőzésrendezési előírásainak következtében az A1-es és az A3-as szektor bizonyos helyeire nem értékesíthetők belépők, így egyes, 2024-es tavaszi bérlettel rendelkező szurkolóink erre a mérkőzésre nem tudnak majd a megszokott helyükre belépőt váltani. Természetesen az érintett szektorok többi helyére, illetve a stadion más szektoraikba meg tudják majd vásárolni jegyüket.

Érdemes megőrizni jegyeiteket! Továbbjutás esetén a második selejtezőkörre belépőt váltó szurkolóinknak lehetőségük lesz, hogy a harmadik selejtezőkörre ugyanarra a helyre váltsák meg belépőiket.

VidiShop nyitvatartás: hétfő-szerda-péntek 10:00-17:30 (ebédszünet: 13:00-13:30).

A Jegymester Kft. online jegyvásárlás esetén jegyenként 399 Ft-os kezelési költséget számít fel. Az online jegyvásárlásról és a regisztrációról további információkat a Jegymester oldalán, ide kattintva érhetsz el.

Múzeum

A Vidi Múzeumban kedden, csütörtökön és szombaton 9:00 és 17:30 között (ebédszünet: 13:00-13:30) elővételes-, illetve a Sumqayit elleni mérkőzés napján 9:00-16:00-ig elővételes, 16 órától pedig helyszíni jegyárakon válthattok belépőt a találkozóra.

Jegyárak

A B-szektorok, valamint a D4, D5 és D6 szektorok a jegyfogyás függvényében kerülnek megnyitásra.

A 2024/2025-ös szezonban a VIP Lounge szintre mérkőzésjegy is igényelhető, kizárólag a vip@varosgondnoksag.hu e-mail címen. A VIP-bérlet ára 300 000 Ft, 6-14 éves korú gyermekek számára 150 000 Ft, 6 éves kor alatt regisztrációs jegy igénylése mellett ingyenes a belépés. A bérlet a Konferencia Liga, OTP Bank Liga és MOL Magyar Kupa mérkőzések megtekintésére nyújt lehetőséget. A bérletek kizárólag személyesen, közvetlen értékesítéssel vásárolhatóak meg, internetes felületeken nem lesznek elérhetőek. A bérletvásárlással kapcsolatosan a Székesfehérvár Városgondnoksága Kft. kollégái várják a megkeresést, és minden felmerülő további kérdésre szívesen válaszolnak. Elérhetőségeik: vip@varosgondnoksag.hu, vagy +36 70/515 8703 - ezeken az elérhetőségeken kizárólag VIP-bérlet vagy VIP-jegy vásárlásával kapcsolatban várják a megkeresést. További információért kattints ide!

A mérkőzésre 6 éves kor alatt ingyenes a belépés, azonban regisztrációs jegyet számukra is váltani kell, amelyre kizárólag személyesen van lehetőség (regisztrációs jegy váltása a Jegymester Kft. partnerirodáiban nem lehetséges). A regisztrációs jegyhez nem tartozik ülőhely, ilyen esetben a gyermek a szülő ölében foglalhat helyet. Egy vásárló maximum egy regisztrációs jegyet válthat ki, a jogosultság a jegyvásárlás alkalmával, illetve a mérkőzésen a beléptetőkapuknál ellenőrzésre kerül.

6 és 14 év közötti gyermekek számára elővételben a jegyértékesítési pontokon a D1, D2, D3, illetve RBD szektorokba 200 forintos belépők válthatók, mérkőzésnapon a helyszínen a jegyek 1150 forintba kerülnek. 6 és 14 év közötti gyermekek számára online és a Jegymester Kft. partnerirodáiban nem lehetséges a 200 forintos jegyvásárlás. Egy vásárló maximum két darab gyerekjegyet igényelhet. A gyerekjegy vásárlása alkalmával, valamint meccsnapon a beléptetőkapuknál a belépési jogosultság ellenőrzésre kerül!

Mozgáskorlátozott szurkolóink számára elővételben és mérkőzésnapon a helyszínen is egységesen 200 forintba kerülnek a jegyek. Mozgáskorlátozottak kísérői csak abban az esetben válthatnak kedvezményes árú jegyet, ha kerekesszékkel közlekedő mozgáskorlátozottat kísérnek a mérkőzésre.

Felhívjuk figyelmedet arra, hogy az RBD szektorban a csapatot buzdító ultracsoport állva szurkol és különböző szurkolói kellékeket használ mérkőzés közben (zászlók, drapériák), így a jegyvásárlásnál ezt kérjük vedd figyelembe.

Jegyértékesítési pontok és nyitvatartási idők

Helyszín Cím Nyitvatartás
VidiShop 8000 Székesfehérvár,
Csíkvári út 10.
Hétfő, szerda, péntek:
10:00 - 17:30
ebédszünet: 13:00 - 13:30
Tourinform Jegyiroda 8000 Székesfehérvár,
Oskola u. 2-4. (Hiemer-ház)
Hétköznap: 9:00 - 18:00,
szombat-vasárnap: 10:00 - 18:00
Vidi Múzeum 8000 Székesfehérvár,
Csíkvári út 10.
Kedd, csütörtök, szombat: 9:00 - 17:30
ebédszünet: 13:00 - 13:30
Internet Fehérvár FC - Sumqayit FK online jegyvásárlás itt!

Javasoljuk nektek, hogy jegyeiteket lehetőség szerint online váltsátok meg, így elkerülhetitek a sorban állást, és kényelmesen, bármikor hozzájuthattok a belépőitekhez, akár a meccs napján is.

A Jegymester Kft. ügyfélszolgálata szurkolóink kérdéseit az online jegyvásárlással kapcsolatban az alábbi e-mail címen fogadja: info@jegymester.hu
Egyéb jegyvásárlással kapcsolatos kérdéseiteket pedig a jegy@proalbaregia.hu e-mail címre tudjátok elküldeni.

Székesfehérváron az IBUSZ utazási irodában, országosan több, mint 50 Jegymester-partnerirodában kaphatók a Vidi-jegyek (a teljes listát ide kattintva olvashatod).

Várunk július 31-én is a Sóstói Stadionba!

Szerző: Óházy Bálint

Fotó: fehervarfc.hu

További hírek