Joan Carrillo: "Két pont benne maradt a mérkőzésben"

A két vezetőedző értékelte a ZTE FC - MOL Fehérvár FC bajnokit.

Joan Carrillo:

„A nagy meleg mindkét csapatot kihívás elé állította, a hazaiaknak és nekünk is meg kellett küzdenünk ezzel a körülménnyel is. A mérkőzés előtt ez nekünk sikerült jobban, szinte góllal kezdtünk, jöttek a helyzetek is, de nem sikerült befejeznünk a meccset, nem jött a második találat. A második játékrészben pedig egy hihetetlen góllal egyenlíteni tudtak a hazaiak. El kell ismerni, ezt követően voltak nekik is lehetőségeik, de összességében úgy érzem, hogy nekünk két pont benne maradt ebben a bajnokiban – jobban kellett volna menedzselnünk ezt a mérkőzést, és akkor győztesen távozunk.”

Vezetőedzőnknek a sajtótájékoztatón gratuláltak a szórakoztató mérkőzéshez és a csapat terveiről is kérdezték.

„Köszönöm, de a jó meccshez a hazaiak teljesítményére is szükség volt. A szerződésem él a következő szezonban is, a tervek szerint nagyjából két hét pihenő után kezdődik a felkészülés Fehérváron, majd ha a körülmények engedik, edzőtáborba is szeretnénk elutazni. A keret kialakításán már négy hónapja dolgozunk Kovács Zoltán sportigazgatóval és csapatával. Azt tudtuk, hogy Juhász Roland és Vinícius már nem lesz velünk a következő szezonban, hozzájuk csatlakozott csütörtökön Huszti Szabolcs is, de ezzel együtt sem lehet más a célunk, mint egy olyan csapat kialakítása és felkészítése, amely még versenyképesebb lesz, mint a jelenlegi.” 

Márton Gábor:

„Az volt a célunk, hogy a remek közönségünk előtt győzelemmel zárjuk a bajnokságot. Emellett szerettünk volna három pontot szerezve odaérni az ötödik helyre. De azt látnunk kell, hogy a Fehérvár még a pihentetésekkel, hiányzókkal együtt is egy jó csapat. Nézők szempontjából biztosan szórakoztató volt a meccs, a kispadról nem annyira, de mindkét csapatnál voltak lehetőségek. Az elmúlt időszakot tekintve azt tudom mondani, hogy nagyon nagy dolgot vitt véghez a csapat. Amilyen mélyről ezek a srácok visszajöttek... gratulálok nekik. A jövőmmel, jövőnkkel kapcsolatban annyit tudok mondani, hogy elkezdődtek az egyeztetések a játékosokkal, és velem is. Úgy néz ki, a teasütemény előtt végül én lettem a befutó (mondta nevetve Sallói István, ZTE-sportigazgató hétközi nyilatkozatára reagálva a ZTE vezetőedzője).

Szerző: molfehervarfc.hu

Fotó: molfehervarfc.hu

További hírek