Vidi-menüvel készül a vasárnapi rangadóra a VidiShop!

Bármelyik mezünk és a legújabb szurkolói sálunk most mindössze 10990 forintba kerül! Az akció május 27-e éjfélig tart! Öltözzön a lelátó piros-kékbe!

Szurkolóinknak nem kell külön leírnunk, hogy mennyire fontos mérkőzés előtt áll a csapat. A vasárnapi, Budapest Honvéd elleni mérkőzés felkészüléséből a VidiShop is kiveszi a részét, ajándéküzletünkben és a vidishop.hu oldalon ezúttal Vidi-menüvel hangol – azaz bármelyik Vidi-mez (felnőtt- és gyermek méretek egyaránt) a legújabb szurkolói sállal kombinálva mindössze 10990 forintba kerül! A különleges ajánlat vasárnap (május 27.) éjfélig tart! (Az akció más kedvezménnyel nem összevonható!)

Az online vásárláshoz kattintson ide!

Friss hír, hogy wbshopunkban már csak S-es és M-es méretben elérhető a felnőtt hazai mez!

A vasárnapi bajnokira kitelepülő VidiShopban (Pancho Aréna 1C szektor) még limitált darabszámban, minden méretben kapható lesz a felnőtt hazai mez is!

Vidi-mezeket és sálakat fel!

Amikor vasárnap felcsendül az új Vidi-induló 19:30 óra előtt pár perccel, emelkedjenek a magasba a Vidi-sálak, feszüljön mindenkin büszkén a Vidi-mez szíve fölött a címerrel és szurkoljuk ki együtt a győzelmet! Az elmúlt héten idegenben is megmutatták szurkolóink, hogy kell a lelátóról segíteni a csapatot, aminek meg is lett az eredménye! 

Klubunk legnagyobb szervezett szurkolói csoportja, az RBD legutóbbi Facebook-posztjában fordult kéréssel minden Vidi-szimpatizánshoz: 

"Legyetek büszkék, vegyétek fel újra a Vidi-mezeket és emeljétek magasra a sáljaitokat! Vasárnap öltöztessük piros-kékbe a lelátót és Székesfehérvárt!"

Legyen így! Hajrá, Vidi!

 

Szerző: Vidi.hu

További hírek