FELNŐTT

Végre kezdődik!

Csaknem három hónap téli szünet után máris egy nagy rangadóval folytatódik számunkra az NB I-es bajnokság.

2013. március 3. vasárnap, 18:30 Budapest Honvéd - Videoton FC (TV: Sport2)
Nagy rangadóval kezdjük a bajnokságot 2013-ban, hiszen a tabellán egy ponttal mögöttünk álló Honvéd otthonába látogatunk vasárnap délután. Ősszel a fővárosi csapat Zivanovic góljával nyerni tudott a Sóstói Stadionban 1-0-ra, vagyis lesz miért visszavágnunk.

2013. március 2. szombat, 12:30 Videoton FC II - Pénzügyőr SE
A tabellán jelenleg a hatodik helyen álló Pénzügyőr látogat szombaton Felcsútra. Komjáti Andrásnak nem lesz egyszerű dolga, amikor össze kell állítania a Vidi II kezdőcsapatát, hiszen a két stabil középső védő közül egyik játékosra sem számíthat. Tamás Márk eltiltás miatt nem játszhat, míg Tar Zsolt a pénteki, Dunaújváros elleni felkészülési mérkőzés utolsó percében szenvedett súlyos sérülést. A 20 éves labdarúgó orra eltörött, hétfőn a székesfehérvári kórházban fogják megoperálni. Ősszel a fővárosi csapat 2-1-re nyerni tudott második csapatunk ellen.

2013. március 2. szombat, 14:30 Puskás Akadémia FC - Csákvár
Szomszédvárak csapnak össze egymással szombaton kora délután Felcsúton. A mérkőzés esélyese egyértelműen a bajnokságban még veretlen hazai csapat lesz, akik ráadásul a télen tovább erősödtek. Ősszel Csákváron 4-2-re nyert Benczés Miklós csapata.

Magyar Kupa

A jelenlegi kiírás szerint, szerda este 18 órakor a Dunakanyar-Vác csapatát fogadjuk a Magyar Kupa negyeddöntőjének visszavágóján. Egyelőre ez a hivatalos információ, azonban az MLSZ Fegyelmi Bizottsága tárgyalni fogja a szombati váci eseményeket. Elképzelhető, hogy olyan döntés születik, melynek következményeképp elmarad a szerdai kupameccsünk. Az aktuális fejleményekről természetesen a vidi.hu-n azonnal tájékoztatást adunk. 


Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: vidi.hu

További hírek