Farkas II, Demjén, Filipovics távozik, és Présinger is mehet

Honlapunk továbbra is csak akkor ad hírt átigazolásról, ha a játékos aláírta szerződését és a két klub is megegyezett.

- Gőzerővel zajlanak a tárgyalások. Eddig a kapus, Mladen Bozsovics az egyetlen szerzeményünk, akinek érkezését hivatalosan is bejelenthettük. Annyit elárulhatok, vannak még rajta kívül olyan játékosok, akik már aláírták nálunk a szerződésüket, ám a két klub között még nem született meg a végső megállapodás. Nyilván minden új igazolásal kapcsolatban megvannak azok az indokok, amelyek meghatározzák, mikor lehet nyilvánosságra hozni őket. Kérem a szurkolókat, legyenek türelemmel, nem maradnak tájékoztatás nélkül. Honlapunk a leghitelesebb forrás.

Az érkezők mellett nyilván kíváncsian várják a távozók névsorát is. Nos, ezen a téren is folyamatosan zajlanak a tárgyalások.

- Nem titok, hogy Alves után több külföldi egyesület is érdeklődik, ám eddig megegyezés egyikkel sem született. - tette hozzá a fentiekhez dr. Mezey. - Ugyanakkor azt is elárulhatom - erről többször is beszéltünk a bajnokság végén -, hogy Farkas II klubjával, a Dinamo Kijevvel nem sikerült megállapodnunk, még azt sem tudtuk elérni, hogy némileg csökkentsék az érte kért összeget, így ezt a kérdést lezártnak tekintem: Balázst nem tudjuk itt tartani. Nem kívánom a továbbiakban foglalkoztatni az MTK-ban kölcsönben volt Nenad Filipovicsot, s ugyanezt kell mondjam Demjén Gáborral kapcsolatban is. Abban a reményben adtuk őt kölcsön Újpestre a télen, hogy ott több játéklehetőséget tudnak biztosítani a számára, s ide visszakerülve tudunk majd vele foglalkozni. Azonban ott sem nagyon lépett pályára, így nem szándékozom a továbbiakban a Videotonban tartani, megfelelő feltételek esetén elengedjük. Présinger Ádámot mindenféleképpen kölcsönbe szeretném adni, mert jelenleg nem tudunk neki megfelelő mennyiségű lehetőséget biztosítani.

Egyelőre ennyi ami elárulható, a többi pedig alakul még a hetek, hónapok folyamán, hiszen az átigazolási időszak még hosszú, augusztus 31-én zárul le.

További hírek