ÉV SPORTOLÓJA GÁLA

Zsóri Dánielé az Év Gólja!

Fiatal támadónk a Puskás-díj után az M4 Sport-Év Sportolója Gálán is rangos elismerést vehetett át.

Zsóri Dániel még tavaly februárban, a Ferencváros ellen, élete első NB I-es mérkőzésén ollózott meccsnyerő gólt a DVSC színeiben. Augusztusban szerződtetett támadónk azóta számos elismerésben és kitüntetésben részesült, köszöntötték Békéscsabán, díszpolgárrá avatták Simonyifalván, ő lett az Év Felfedezettje, szeptemberben, a FIFA-gálán pedig világsztárok között vehette át a Puskás-díjat. Utóbbi eseményről a molfehervarfc.hu videós formában is beszámolt.

Január 16-án este újabb díjat vehetett át Zsóri Dániel: támadónk a Nemzeti Színházban megrendezésre kerülő rangos M4 Sport-Év Sportolója Gálán az Év Gólja kategóriában győzedelmeskedett. A díjat Kovács István, olimpiai bajnok ökölvívó, valamint a korábbi magyar válogatott támadó, az osztrák nemzeti együttes másodedzője, Szabics Imre adta át.

Az Év Gólja-díj első három helyezettjét korábban egy tízes listáról a szurkolók szavazhatták meg, a végső döntést viszont az MLSZ szakmai bizottsága hozta.

„Jó estét kívánok mindenkinek! Remélem most nem baj, hogy magyarul szólalok meg (utalt támadónk a 2019-es FIFA-gálán mondott beszédére - szerk.). Nagyon szépen köszönöm mindenkinek, hogy ezt a díjat is megkaphattam. Ha nem haragszanak meg, el is köszönnék, mert holnap reggel edzésem lesz. Köszönöm szépen még egyszer mindenkinek!" - mondta a színpadon mosolyogva Zsóri Dániel.

Zsóri Dániel díja után néhány perccel első, 2011-es bajnokcsapatunk edzője, dr. Mezey György is elismerést vehetett át: az MLSZ 2019-es Életműdíját. Gratulálunk dr. Mezey Györgynek!

Szerző: molfehervarfc.hu

Fotó: sportujsagirok.hu / MSÚSZ / Horváth György - molfehervarfc.hu

További hírek