IGAZOLÁS

Haraszti Zsolt visszatér a Vidibe

A 24 éves középpályás, aki korábban már játszott Fehérváron, a Ferencvárostól érkezik. 

Haraszti Zsoltot először 2012 januárjában igazolta le a Vidi a Pakstól, abban az idényben azonban pályára lépett paksi és siófoki színekben is, így csak nyáron mutatkozhatott be piros-kékben. Haraszti két évvel később, 2014 nyarán távozott csapatunktól, a 2014-2015-ös szezont a Paksi FC-nél töltötte, ahol 24 bajnokin 4 gólt szerzett. 2015 nyarán a Ferencváros szerződtette, ahonnan most visszatér a Videoton FC-hez. 

„Nagyon jólesett a Vidi megkeresése, nem számítottam rá, ugyanakkor nagy örömmel jövök újra Fehérvárra, amit nyugodtan mondhatok a második otthonomnak is, hiszen korábban már játszottam itt. Természetesen azonnal megrohantak az emlékek, ahogy a szerződés realizálódni látszott, nagyon sok szép élményem volt a Vidiben. Az előző félévem nem úgy sikerült, ahogy elterveztem, de remélem, hogy a Vidinél újra bebizonyíthatom, hogy jó labdarúgó vagyok. Gólokkal és gólpasszokkal szeretném segíteni a csapatot a bajnokságban és a kupában is" - mondta a vidi.hu-nak Haraszti Zsolt.

„Haraszti Zsoltot nem kell külön bemutatni a Vidi-szurkolóknak, mindenki tudja, hogy remek képességekkel rendelkező játékos, örülök, hogy sikerült megszereznünk. Nagyon nagy bizonyítási vággyal érkezik vissza. Olyan játékost nyertünk a személyében, aki több poszton is bevethető, és nagyon erős a pontrúgásokban. A posztokért folytatott verseny is éleződik az érkezésével, ráadásul tovább gyorsul a csapat” - nyilatkozta Kovács Zoltán, a Vidi sportigazgatója.

Haraszti Zsolt 2018 nyaráig kötelezte el magát a Videoton FC-hez, és kedden utazik a csapat után Spanyolországba.

Szerző: Acsai N. Ferenc

Fotó: vidi.hu

További hírek