VIDI-ZTE

Szurkolói információk

Kapunyitás 14:00-kor. A belépőket javasoljuk, hogy elővételben váltsátok meg, így elkerülhetitek a mérkőzésnapi sorban állást a jegypénztáraknál.

Vasárnap 15:00-tól a ZTE FC ellen lépünk pályára az OTP Bank Liga NB I-ben.

Jegyvásárlás

A jegyvásárlás menetéről és lehetőségeiről korábban már részletes cikket közöltünk, mely ide kattintva olvasható. Javasoljuk, hogy személyesen, vagy online elővételben vásároljátok meg a belépőket, hiszen így sorban állás nélkül és olcsóbban lehet hozzájutni a jegyekhez, mint ha a mérkőzésnapra hagynátok a vásárlást.

Az 1-es és a 4-es számú pénztárak 12:00-kor nyitnak, ezeken a helyeken már csak helyszíni jegyvásárlásra lesz lehetőségetek, amely a fentebb linkelt cikkben leírt árakon lehetséges. Fizetni készpénzzel és bankkártyával is tudtok.

Megkérünk benneteket, hogy a kedvezményes jegyre jogosító okmányokat feltétlenül tartsátok magatoknál, mert beléptetésnél a biztonsági szolgálat munkatársai mindenkinél ellenőrizni fogják! A 14 év alattiak részére kiváltott 0 forintos gyermekjeggyel érkezők közül csak a kedvezményre jogosult gyermekek léphetnek be!

KAPU

SZEKTOR

II. kapu

A szektorok (A1, A3)

V. kapu

C szektorok (C1, C2, C3, C4, C5, C6)
D, RBD szektorok (D1, D2, D3, RBD)

VII. kapu

C szektorok (C1, C2, C3, C4, C5, C6)
D, RBD szektorok (D1, D2, D3, RBD)

IX. kapu

Vendégszektor

Sörakció az Aréna Teraszon

A vasárnapi meccsre azért is érdemes lesz időben érkezni a Sóstói Stadionhoz, mert a B szektor mögötti Aréna Terasznál sörakcióval várunk benneteket, 13:00-tól a meccs kezdetéig három korsó Dreher áráért négyet adunk!

A Vidi Múzeum várja az érdeklődőket!

Vasárnap mindenkit sok szeretettel vár a Vidi Múzeum, ahol ezúttal az összes jelenleg az OTP Bank Liga NB I-ben szereplő együttes csapatzászlóit is meg lehet tekinteni.

VidiShop

A Vidi vasárnap is az új hazai mezben lép majd pályára. A meccs napján, vasárnap, 13:00-tól tart nyitva ajándéküzletünk, de a teljes garnitúrát megvásárolhatod már a mérkőzés előtt is (a felnőtt mezek 27 990 forintba, a gyermek mezek 21 990 forintba kerülnek) személyesen a VidiShopban, vagy online a vidishop.hu-n.

Klubunk ajándéküzlete a mérkőzés lefújása után még 60 percig lesz nyitva.

Megközelítés

Megkérjük gyalogosan érkező és távozó drukkereinket, hogy a mérkőzés előtt és után ne a Csíkvári úton haladjanak, hanem a temető mellett kiépített járdán! A Csíkvári útra a Dr. Serényi Antal utca és a Csíkvári út kereszteződése felől 14:00-tól nem lehet behajtani. A Csíkvári út és a Homoksor elágazásától a Csíkvári utat 14:00-tól zárják le, a Homoksor irányába a külső sávban lehet majd közlekedni.

Parkolás

Személygépjárművel érkező szurkolóink a Vásártéren, a Homoksoron és a Csíkvári úti parkolóban parkolhatnak.

Felhívjuk figyelmeteket, hogy a Csíkvári út szélén ne parkoljatok járműveitekkel, mivel ott a megállást tábla tiltja, melynek megszegése esetén a rendőrség közigazgatási bírságot szabhat ki!

Stadionbüfé

A ZTE FC elleni mérkőzésen a büfékben készpénzzel és bankkártyával is tudtok fizetni - ez utóbbit javasoljuk nektek. A Sóstói Stadionban RePohár rendszer működik, amelynek ára 500 ft.

Következő mérkőzés

25 július csütörtök

Sumqayit FK

18:00

Mehdi Huseynzade Sumqayit City Stadium Sumqayıt

Fehérvár FC

Jegyek hamarosan megvásárolhatóak online

Jegyvásárlás
Útvonaltervezés a mérkőzésre

Szerző: Óházy Bálint

Fotó: fehervarfc.hu

További hírek