VIDI-ZTE

Érkezz időben vasárnap is!

Érdekes programok és nyereményjáték is vár rád Stoplival a Zalaegerszeg elleni mérkőzésen.

Az OTP Bank Liga 7. fordulójában vasárnap a ZTE FC látogat hozzánk. A 15:00-kor kezdődő találkozó előtt az Aréna Teraszon már 13 órától sörakcióval, a Sóstói Stadionban pedig 14:00-tól várunk mindenkit bemelegítő programokkal. A Vidi kabalája, Stopli, szemptember 21-én ünnepelte 10. születésnapját, ennek alkalmából két különböző nyereményjátékkal készült szurkolóink számára, amelyből az egyikhez ott kell lenni a ZTE elleni bajnoki mérkőzésen! A nyereményjáték részleteiről itt olvashattok.

Sóstói Stadion, 14:00-16:45

• csocsó
• kapuralövés
• sálágyú a mérkőzés előtt különleges, limitált kiadású Stopli10 sálakkal
• gyereksarok: lufik, színezők, tetkók
• Vidi Múzeum Szabó Józseffel és Németh Jánossal
• VidiShop: megvásárolhatók az új mezek

14:00 és 16:45 között a Sóstói Stadionon belül több színes programmal várjuk szurkolóinkat a már megszokott gyereksarok területén.

► Csocsó

A gyereksarokban (kizárólag pörgetés nélkül) csocsóban mérhetitek össze tudásotokat.

► Ajándékágyúzás a meccs előtt!

Mindenki kedvenc rókája, az idén 10 esztendős Stopli a mérkőzés kezdete előtt érkezik barátjával és egy ajándékágyú segítségével különleges, limitált kiadású Stopli10-es születésnapi sálakat lő fel nektek a lelátóra!

► A Vidi Múzeum is várja az érdeklődőket!

Vasárnap is mindenkit sok szeretettel vár a Vidi Múzeum! Itt többek között a 2023/2024-es NB I-es szezon csapatainak zászlói is megtekinthetők.

► VidiShop: vásárold meg csapatunk új mezét!

Klubunk hivatalos ajándékboltja 13 órától nyitva tart majd, ahol megvásárolhatod csapatunk hivatalos, új szerelését - az első számú felnőtt mez 27 990 forintba, a gyermek mez 21 990 forintba kerül.

► Sörakció az Aréna Teraszon

A vasárnapi meccsre azért is érdemes lesz időben érkezni a Sóstói Stadionhoz, mert a B szektor mögötti Aréna Terasznál sörakcióval várunk benneteket, 13:00-tól a meccs kezdetéig három korsó Dreher áráért négyet adunk!

► Stadionbüfé

A Zalaegerszeg elleni mérkőzésen a büfék természetesen a jól megszokott, gazdag kínálattal várnak titeket, készpénzzel és bankkártyával is tudtok fizetni - ez utóbbit javasoljuk. A Sóstói Stadionban RePohár rendszer működik, egy pohár ára 500 Ft.

Szerző: Óházy Bálint

Fotó: fehervarfc.hu

További hírek