STOPLI 10

Két születésnapi játékkal készül Stopli!

Dedikált Vidi-mezeket és Vidi-ajándékcsomagot is nyerhetsz!

Tizedik születésnapját ünnepli a Vidi kabalája, Stopli, ennek alkalmából két nyereményjátékkal is készül fiatal szurkolóink számára!

#Stopli10 játék

Készíts közös fotót Stoplival a vasárnapi, ZTE elleni bajnoki mérkőzésen (kezdés 15:00 óra, Sóstói Stadion), majd töltsd fel saját Facebook-, vagy Instagram-oldaladra a közös képet! Használd a #Stopli10 hashtaget és fontos, hogy nyilvános legyen a fotó, hiszen Stopli csak akkor tudja észrevenni a remek képet! A feltöltők közül mindkét platformról egy-egy győztest sorsolunk majd ki, a nyeremény pedig egy Fiola Attila, Kalmár Zsolt és Stopli által aláírt hazai Vidi-mez lesz! A játék szeptember 24-én 14:00 órától szeptember 25., 9:00 óráig tart majd. Sorsolás: szeptember 25-én - a győztes a szabályoknak megfelelően azon a social media felületen értesítjük majd, amelyre feltöltötte a képet.

"Írj Stopli 10. születésnapjára verset!" - játék

Nem tudsz kijönni a meccsre közös képet készíteni Stoplival? Semmi probléma! Írj egy verset kabalánk 10. születésnapjára, majd küldd el azt a jatek@fehervarfc.hu e-mail címre szeptember 25-én, 9:00 óráig. Tárgynak add meg: Stopli 10. születésnapja.

A beküldött versek közül Stopli kiválasztja a neki legjobban tetsző három születésnapi köszöntőt és megkéri segítőjét, hogy szeptember 26-án értesítse a három nyertest! Nyeremény: Egy-egy Vidi-ajándékcsomag, Stopli kedvenc tárgyaival!

Játékra fel! Hajrá, Vidi!

A játékszabályokat elérheted itt és itt.

Szerző: fehervarfc.hu

Fotó: fehervarfc.hu

További hírek