VIDI-ZTE

Ellenfél-les: Zalaegerszeg

Vasárnap 15:00 órakor fogadjuk a ZTE-t a Sóstói Stadionban.

A válogatott-, és kupaszünet után a hétvégén visszatérnek az OTP Bank Liga küzdelmei, a 7. fordulóban csapatunk vasárnap 15:00 órakor a Zalaegerszeg együttesét fogadja a Sóstói Stadionban.

A ZTE a 2. fordulóban hazai pályán legyőzte az MTK-t, de azon a mérkőzésen kívül 5 vereséget szenvedett a bajnokságban, a nemzetközi porondon kiesett az NK Osijek ellen, viszont a kupában 4-0-ra legyőzte idegenben a Cigánd együttesét - múlt héten Boér Gábor egy mini-edzőtábort is vezényelt a keretnek a kupamérkőzés előtt Mezőkövesden.

A kék-fehérek tavasszal még kupát nyertek, azonban a keretük azóta jelentősen megváltozott: elhagyta a csapatot a meghatározó játékosok közül Kálnoki-Kis Dávid, Eduvie Ikoba, Demjén Patrik, Tajti Mátyás, Mocsi Attila és Gergényi Bence is, a balhátvéd éppen hozzánk igazolt az átigazolási időszak végén. Ellenfelünk többek között az utánpótlás-válogatott kapussal, a saját nevelésű Senkó Zsomborral, két rutinos támadóval, Sajbán Mátéval és Antonio Mancével, és három hátvéddel, Medgyes Sinannal, Todor Todorovskival és Várkonyi Bencével igyekeztek pótolni a távozókat, illetve befutott még az transzfer-ablak zárása előtt Újpestről a technikás, de súlyosabb térdsérülések után felépülő támadó középpályás, Yohan Croizet, és az eszéki csatár, Josip Spoljaric is.

A már említett Cigánd elleni mérkőzésen vasárnapi ellenfelünk a Senkó - Huszti, Várkonyi, Csóka, Medgyes, - Szendrei, Sankovic, - Croizet, Spoljaric, Mim - Mance kezdővel állt fel, ez persze nem jelenti, azt, hogy ellenünk is ezt a csapatot küldi fel a pályára Boér Gábor, aki csereként még Bedi Bencét, Sajbán Mátét és a már említett győztes kupadöntő két hősét, Németh Dánielt és Szalay Szabolcsot és a sérülésből visszatérő gyors szélsőt, Ubochioma Meshackot vetette be a Bodrogközben.

Szerző: fehervarfc.hu

Fotó: fehervarfc.hu

További hírek