JEGYINFORMÁCIÓ

Elindult a jegyértékesítés a Vidi - ZTE bajnokira!

Belépőt online, a VidiShopban, a Petőfi Kultúrtanszéken és a Fehérvári Jegyirodában is lehet váltani.

Szeptember 24-én, vasárnap 15:00-kor a ZTE FC látogat a Sóstói Stadionba.

Személyes adataitokat sem az online, sem pedig a személyes jegyvásárlás alkalmával nem kell megadnotok. Kérjük, hogy a kedvezményes jegyre jogosító okmányokat tartsátok magatoknál a stadionba való belépésnél!

VidiShop nyitvatartás: hétfő-szerda-péntek 10:00-17:30 (ebédszünet: 13:00-13:30).

A Jegymester Kft. online jegyvásárlás esetén jegyenként 399 Ft-os kezelési költséget számít fel. Az online jegyvásárlásról és a regisztrációról további információkat a Jegymester oldalán, ide kattintva érhetsz el.

Jegyárak

Klubunk nem változtatott a 2022/2023-as szezonban alkalmazott jegyárakon.

A B-szektorok, valamint a D4, D5 és D6 szektorok a jegyfogyás függvényében kerülnek megnyitásra.

A kedvező árú Lounge jeggyel nem mindennapi futball-élményhez is juthatnak vendégeink, hiszen a stadion fedett főlelátójának legjobb részéről élvezhetik a mérkőzést. A részletekért kattints ide!

14 év alatti gyermekek számára elővételben a jegyértékesítési pontokon a D1, D2, D3, illetve RBD szektorokba 0 forintos belépők válthatók, mérkőzésnapon a helyszínen a jegyek 1150 forintba kerülnek. 14 év alattiak számára online és a Jegymester Kft. partnerirodáiban nem lehetséges a 0 forintos jegyvásárlás. Egy vásárló maximum két darab gyerekjegyet igényelhet. A gyerekjegy vásárlása alkalmával, valamint meccsnapon a beléptetőkapuknál a belépési jogosultság ellenőrzésre kerül! A Lounge-ba teljes áron, az A- és C-szektorokba kedvezményes árú jegyek vásárolhatók a 14 év alatti gyermekek részére.

Mozgáskorlátozott szurkolóink számára a mérkőzésre ingyenes a belépés, de 0 forintos jegyet nekik is váltaniuk kell. Mozgáskorlátozottak kísérői csak abban az esetben válthatnak kedvezményes árú jegyet, ha kerekesszékkel közlekedő mozgáskorlátozottat kísérnek a mérkőzésre.

A vendégjegyek ára online elővételben, valamint meccsnapon a helyszínen is megegyezik a 4-es kategóriás hazai jegyárainkkal.

Jegyértékesítési pontok és nyitvatartási idők

Helyszín Cím Nyitvatartás
VidiShop 8000 Székesfehérvár,
Csíkvári út 10.
Hétfő, szerda, péntek
10:00 - 17:30
ebédszünet: 13:00 - 13:30
Fehérvári Jegyiroda 8000 Székesfehérvár,
Oskola u. 2-4. (Hiemer-ház)
Hétköznap 9:00 - 18:00,
szombaton és vasárnap
10:00 - 16:00
Petőfi Kultúrtanszék

8000 Székesfehérvár,
Arany János utca 22

Hétköznap: 12:00-18:00
Internet az online jegyvásárláshoz kattints ide!

Javasoljuk nektek, hogy jegyeiteket lehetőség szerint online váltsátok meg, így elkerülhetitek a sorban állást, és kényelmesen, bármikor hozzájuthattok a belépőitekhez, akár a meccs napján is.

A Jegymester Kft. ügyfélszolgálata szurkolóink kérdéseit az alábbi e-mail címen fogadja: info@jegymester.hu.

Székesfehérváron az IBUSZ utazási irodában, országosan több, mint 50 Jegymester-partnerirodában kaphatók a Vidi-jegyek (a
teljes listát ide kattintva olvashatod).

Kompenzáció

A 2022/23-as tavaszi idényben a május 20-i ZTE elleni meccs megtekintése a C és D szektorokból ingyenes volt, ezért azok a bérletes szurkolóink, akiknek a 2022/23-as éves, vagy a 2023-as tavaszi bérletük ezen szektorok valamelyikébe szólt, az őszi szezonban bármelyik hazai mérkőzésre kettő darab ingyenes jegy kiváltására jogosultak a C5, a C6, a D1, a D2 és a D3 szektorokba.

A jegyek kiváltása csakis online lehetséges a jegymester.hu oldalán, ahol a meccs és hely kiválasztását követően a "kupon beváltása" gombra kell kattintani. Az első jegyet a 2022/2023-as éves, vagy a 2023-as tavaszi bérleten szereplő vonalkód számait balról-jobbra, a második jegyet a bérleten szereplő vonalkód számait jobbról-balra beírva lehet aktiválni. A 2 db jegyet két különböző mérkőzésre is lehetséges kiváltani - ez esetben meccsenként egy-egy darab jegyre jogosult a bérlettulajdonos. A regisztrációs jegyek technikai bérletekkel nem vehetők igénybe.

Várunk téged szeptember 24-én a Sóstói Stadionba!

OTP Bank Liga, 2023-2024, Őszi szezon, 7. forduló

24 szeptember vasárnap

OTP Bank Liga
Fehérvár FC
  • Mamoudou
  • Kalmár
  • Szabó

3-3

Sóstói Stadion Székesfehérvár

Zalaegerszegi TE FC
  • Yohan
  • Stefanos
  • Josip

Fehérvár FC

Tóth Balázs - Bese Barnabás (Lirim Kastrati 83'), Csongvai Áron (Szabó Levente 83'), Nikola Serafimov, Fiola Attila, Gergényi Bence - Deybi Flores (Schön Szabolcs 83'), Kalmár Zsolt, Katona Mátyás (Tobias Christensen 77') - Mamoudou Karamoko (Spandler Csaba 65'), Kenan Kodro

Zalaegerszegi TE FC

Senkó Zsombor - Várkonyi Bence (Todor Todoroski 68'), Mim Gergely (Josip Spoljaric 78'), Yohan Croizet (Kovács Barnabás 85'), Szendrei Norbert, Bojan Sankovic, Antonio Mance, Csóka Dániel, Bedi Bence (Ubiochioma Meshack 68'), Medgyes Sinan, Stefanos Evangelou

Játékvezetők
Vad II István

Vad II István

Albert István, Belicza Bence Péter, Bognár Tamás, Oláh Gábor

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: fehervarfc.hu

További hírek