PAKS - VIDI

Szurkolói információk paksi mérkőzésünkre

Április 13-án, szombaton este Pakson lép pályára csapatunk. A találkozóra már kaphatók a belépőjegyek!

Az OTP Bank Liga 28. fordulójában csapatunk a Paksi FC otthonába látogat. A találkozó április 13-án, szombaton 19:30-kor kezdődik.

Jegyvásárlás

A felnőtt jegyek elővételben 1500 forintba, meccsnapon a helyszínen 1900 forintba kerülnek. Diákok, nyugdíjasok és hölgyek elővételben 1100 forintért, meccsnapon a helyszínen 1500 forintért vásárolhatnak belépőt. 12 éves kor alatt a belépés ingyenes, de regisztrációs jegy szükséges az ő részükre is. A paksi stadion vendégpénztára 17:30-kor, a stadion kapui pedig 18:30-kor nyitnak ki.

Személyesen a VidiShopban lehet megvásárolni a Paksi FC elleni belépőket nyitvatartási időben (hétfőn, szerdán és pénteken: 10:00-17:30, ebédszünet: 13:00-13:30)

A Paksi FC - Fehérvár FC mérkőzésre elővételben online is meg lehet váltani a jegyet a vendégszektorba, erre a linkre kattintva. Fontos azonban tudnotok, hogy online vásárlás esetén kezelési költséggel (399 Ft) kell számolnotok. A jegyvásárláshoz nem kell semmilyen adatot megadnotok és szurkolói kártyára sincs szükségetek.

Szurkolói busz

FRISSÍTÉS: Mivel a busz elindításához szükséges létszámú jelentkezés nem gyűlt össze, klubunk nem indít szurkolói buszt a paksi mérkőzésre.

Parkolás

A vendég szurkolók részére kialakított parkoló 200 méterre található a stadiontól, a parkolót a város határában táblák jelzik.

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: fehervarfc.hu

További hírek