KISVÁRDA - VIDI

Szurkolói információk a Kisvárda elleni bajnokira

A teljesárú jegyek elővételben személyesen, online, és meccsnapon a helyszínen is 3000 forintba kerülnek. A diák és nyugdíjas belépők ára 2500 forint, melyet online nem lehet megvásárolni, csak személyesen. 

Az OTP Bank Liga NB I 30. fordulójában a Kisvárda otthonába látogatunk április 28-án, vasárnap 15:15-kor.

Jegyvásárlás

A találkozóra a teljes árú jegyek 3000 forintba, diákok és nyugdíjasok számára 2500 forintba kerülnek. A kedvezményes jegyeket csak személyesen lehet megvásárolni, online nem lehetséges! A jegyvásárláshoz klubkártya és személyes adatok megadása nem szükséges, de a kedvezményes jegyet a kedvezményre feljogosító igazolvánnyal együtt lehet megvásárolni.

Belépők elővételben online a jegymester.hu-n kaphatók, meccsnapon a helyszínen a 13:45-kor nyitó vendégpénztárban lehetséges a jegyvásárlás. Fontos tudnotok, hogy online vásárlás esetén kezelési költséggel (399 Ft) kell számolnotok.

Személyesen a VidiShopban tudjátok megvásárolni elővételben a belépőtöket nyitvatartási időben (hétfő-szerda-péntek 10.00-17.30, ebédszünet: 13.00-13.30).

Megközelítés, belépés

Személygépjárművel érkező szurkolóink a Várkerti Stadion C1, C2 és C3 vendégszektorai előtt - az Andy Vajna utca felől - állhatnak meg. Meccsnapon a stadion kapui 14:15-kor nyitnak, a vendégszektorban büfé lesz.

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: fehervarfc.hu

További hírek