VIDI - MTK

Szurkolói információk péntekre

Kapunyitás 19:00-kor. A belépőket javasoljuk, hogy elővételben váltsátok meg, így elkerülhetitek a mérkőzésnapi sorbanállást a jegypénztáraknál.

Péntek este 20:00-tól az MTK Budapest ellen lépünk pályára az OTP Bank Liga NB I-ben a Sóstói Stadionban.

Jegyvásárlás

A jegyvásárlás menetéről és lehetőségeiről korábban már részletes cikket közöltünk, mely ide kattintva olvasható. Javasoljuk, hogy személyesen, vagy online elővételben vásároljátok meg a belépőket, hiszen így sorban állás nélkül és olcsóbban lehet hozzájutni a jegyekhez, mintha a mérkőzésnapra hagynátok a vásárlást.

Az 1-es és a 4-es számú pénztárak 17:00-kor nyitnak, ezeken a helyeken már csak helyszíni jegyvásárlásra lesz lehetőségetek, amely a fentebb linkelt cikkben leírt árakon lehetséges. Fizetni készpénzzel és bankkártyával is tudtok.

Megkérünk benneteket, hogy a kedvezményes jegyre jogosító okmányokat feltétlenül tartsátok magatoknál, mert beléptetésnél a biztonsági szolgálat ellenőrizheti! A 14 év alattiak részére kiváltott 200 forintos gyermekjeggyel érkezők közül csak a kedvezményre jogosult gyermekek léphetnek be!

Felhívjuk figyelmedet arra, hogy az RBD szektorban a csapatot buzdító ultracsoport állva szurkol és különböző szurkolói kellékeket használ mérkőzés közben (zászlók, drapériák), így a jegyvásárlásnál ezt kérjük vedd figyelembe.

Érkezzetek péntek este mindannyian Vidi-sálban és emeljétek azt a magasba, amikor csapatunk a pályára lép! Sálakat fel!

KAPU

SZEKTOR

II. kapu

A szektorok (A1, A3)

V. kapu

C szektorok (C1, C2, C3, C4, C5, C6)
D, RBD szektorok (D1, D2, D3, RBD)

VII. kapu

C szektorok (C1, C2, C3, C4, C5, C6)
D, RBD szektorok (D1, D2, D3, RBD)

IX. kapu

Vendégszektor

A Vidi Múzeum várja az érdeklődőket!

A Vidi Múzeum pénteken délelőtt 9 órától egészen a mérkőzés végéig nyitva lesz! 17 óráig elővételes, 17 óra után pedig helyszíni áron vásárolhatjátok meg a múzeumban a mérkőzésre a belépőtöket.

A mérkőzés előtt a Vidi legnagyobb meneteléséről forgatott 2015-ös filmet láthatjátok Az utolsó kupadöntő címmel.

Gyertek és találkozzatok a Legendákkal! Keressétek a múzeum dedikáló kártyáit, amelyeket futball-legendáink szívesen aláírnak nektek!

VidiShop

Sálakat fel! Keresd ajándékboltunkban a vidis szurkolói sálakat! A kétoldalas, kötött gyermeksál ára 4490 Ft, a felnőtt méretű szurkolói sál ára pedig 4990 Ft.

Klubunk ajándéküzlete a meccs napján 10:00-kor nyit (ebédszünet 13:00-13:30), és a mérkőzést követően további egy órán át nyitva tart. Jegyeket vásárolni 17:00-ig lehet a Shopban.

Megközelítés

Megkérjük gyalogosan érkező és távozó drukkereinket, hogy a mérkőzés előtt és után ne a Csíkvári úton haladjanak, hanem a temető mellett kiépített járdán! A Csíkvári útra a Dr. Serényi Antal utca és a Csíkvári út kereszteződése felől 18:30-tól nem lehet behajtani. A Csíkvári út és a Homoksor elágazásától a Csíkvári utat 18:30-tól zárják le, a Homoksor irányába a külső sávban lehet majd közlekedni.

Parkolás

Személygépjárművel érkező szurkolóink a Vásártéren, a Homoksoron és a Csíkvári úti parkolóban parkolhatnak.

Felhívjuk figyelmeteket, hogy a Csíkvári út szélén ne parkoljatok járműveitekkel, mivel ott a megállást tábla tiltja, melynek megszegése esetén a rendőrség közigazgatási bírságot szabhat ki!

Stadionbüfé

A MTK elleni mérkőzésen a büfékben készpénzzel és bankkártyával is tudtok fizetni - ez utóbbit javasoljuk nektek. A Sóstói Stadionban RePohár rendszer működik, amelynek ára 500 Ft.

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: fehervarfc.hu

További hírek