JEGYINFORMÁCIÓ

Jegyinformációk az MTK elleni bajnokira

Belépőt online, a VidiShopban, a Vidi Múzeumban, a Petőfi Kultúrtanszéken és a Tourinform Jegyirodában is lehet váltani. Május 1-jén a VidiShop, a Vidi Múzeum és a Petőfi Kultúrtanszék is zárva lesz!

Május 3-án, pénteken este 20:00-kor az MTK látogat a Sóstói Stadionba. A hazai bajnokira már meg tudjátok vásárolni a belépőtöket.

A Székesfehérvár MJV Önkormányzata és a Fehérvár F.C. Kft. közötti új stadionhasználati megállapodás értelmében 2024. január 1-től a Fehérvár FC hazai bajnoki, kupa és nemzetközi mérkőzéseire a jegyértékesítést Székesfehérvár MJV Önkormányzata végzi mind a lelátóra szóló, mind a VIP Lounge és a SkyBox belépők esetében. Így a 2023/2024-es szezon tavaszi idényétől a város dönt a jegy- és bérletárakról, azok típusairól, értékesítési időszakairól, módjáról. Szurkolóink azonban a tervek szerint a gyakorlatban nem érzékelnek majd sokat a változásokból, hiszen a jegy- és bérletértékesítés a korábban megszokott helyeken (online a Jegymester felületén, személyesen a VidiShopban és egyéb városi értékesítési pontokon) zajlik majd továbbra is, valamint klubunk kommunikációs felületein az eddigiekhez hasonlóan tájékoztatjuk majd ezekről szurkolóinkat. A jegyértékesítéssel kapcsolatos kérdésekkel, észrevételekkel azonban a jövőben a városhoz mint jegyértékesítőhöz fordulhatnak majd az érdeklődők.

Személyes adataitokat sem az online, sem pedig a személyes jegyvásárlás alkalmával nem kell megadnotok. Kérjük, hogy a kedvezményes jegyre jogosító okmányokat tartsátok magatoknál a stadionba való belépésnél!

VidiShop nyitvatartás: hétfő-szerda-péntek 10:00-17:30 (ebédszünet: 13:00-13:30). Május 1-jén, szerdán zárva lesz a VidiShop!
Május 3-án, pénteken 17 óráig lehet jegyet venni a VidiShopban!

A Jegymester Kft. online jegyvásárlás esetén jegyenként 399 Ft-os kezelési költséget számít fel. Az online jegyvásárlásról és a regisztrációról további információkat a Jegymester oldalán, ide kattintva érhetsz el.

Múzeum

A Vidi Múzeumban keddtől szombatig 9:00 és 17:30 között elővételes-, illetve az MTK elleni mérkőzés napján 9:00-17:00-ig elővételes, 17 órától pedig helyszíni jegyárakon válthattok belépőt a találkozóra. Május 1-jén, szerdán zárva lesz a Vidi Múzeum!

Jegyárak

A B-szektorok, valamint a D4, D5 és D6 szektorok a jegyfogyás függvényében kerülnek megnyitásra.

14 év alatti gyermekek számára elővételben a jegyértékesítési pontokon a D1, D2, D3, illetve RBD szektorokba 200 forintos belépők válthatók, mérkőzésnapon a helyszínen a jegyek 1150 forintba kerülnek. 14 év alattiak számára online és a Jegymester Kft. partnerirodáiban nem lehetséges a 200 forintos jegyvásárlás. Egy vásárló maximum két darab gyerekjegyet igényelhet. A gyerekjegy vásárlása alkalmával, valamint meccsnapon a beléptetőkapuknál a belépési jogosultság ellenőrzésre kerül!

Mozgáskorlátozott szurkolóink számára elővételben és mérkőzésnapon a helyszínen is egységesen 200 forintba kerülnek a jegyek. Mozgáskorlátozottak kísérői csak abban az esetben válthatnak kedvezményes árú jegyet, ha kerekesszékkel közlekedő mozgáskorlátozottat kísérnek a mérkőzésre.

Felhívjuk figyelmedet arra, hogy az RBD szektorban a csapatot buzdító ultracsoport állva szurkol és különböző szurkolói kellékeket használ mérkőzés közben (zászlók, drapériák), így a jegyvásárlásnál ezt kérjük vedd figyelembe.

A vendégjegyek ára online elővételben, valamint meccsnapon a helyszínen is megegyezik a 4-es kategóriás hazai jegyárainkkal.

Jegyértékesítési pontok és nyitvatartási idők

Helyszín Cím Nyitvatartás
VidiShop 8000 Székesfehérvár,
Csíkvári út 10.
Hétfő, szerda, péntek:
10:00 - 17:30
ebédszünet: 13:00 - 13:30
Május 1-jén zárva!
Tourinform Jegyiroda 8000 Székesfehérvár,
Oskola u. 2-4. (Hiemer-ház)
Hétköznap: 9:00 - 18:00,
szombaton
9:00 - 13:00
Petőfi Kultúrtanszék

8000 Székesfehérvár,
Arany János utca 22.

Hétköznap: 12:00 - 18:00
Május 1-jén zárva!
Vidi Múzeum 8000 Székesfehérvár,
Csíkvári út 10.
Kedd - szombat: 9:00 - 17:30
Május 1-jén zárva!
Internet Fehérvár FC - MTK Budapest online jegyvásárlás itt!

Javasoljuk nektek, hogy jegyeiteket lehetőség szerint online váltsátok meg, így elkerülhetitek a sorban állást, és kényelmesen, bármikor hozzájuthattok a belépőitekhez, akár a meccs napján is.

A Jegymester Kft. ügyfélszolgálata szurkolóink kérdéseit az online jegyvásárlással kapcsolatban az alábbi e-mail címen fogadja: info@jegymester.hu
Egyéb jegyvásárlással kapcsolatos kérdéseiteket pedig a jegy@proalbaregia.hu e-mail címre tudjátok elküldeni.

Székesfehérváron az IBUSZ utazási irodában, országosan több, mint 50 Jegymester-partnerirodában kaphatók a Vidi-jegyek (a teljes listát ide kattintva olvashatod).

Várunk május 3-án is a Sóstói Stadionba!

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: fehervarfc.hu

További hírek