DVTK - VIDI

Szurkolói információk Miskolcra

A teljes árú belépők elővételben 1900 forintba kerülnek, meccsnapon a helyszínen 2400 forintért kaphatók. Kapunyitás egy órával a mérkőzés előtt, 14:00-kor. Klubunk a mérkőzésre szurkolói buszt indít megfelelő létszám esetén.

Február 24-én 15:00-as kezdettel az OTP Bank Liga NB I-ben Diósgyőrben lesz érdekelt csapatunk. A DVTK Stadionban rendezendő összecsapásra már kaphatók a jegyek.

Jegyvásárlás

A találkozóra elővételben online, valamint a VidiShopban tudtok belépőt vásárolni. A VidiShop nyitvatartási ideje: hétfő-szerda-péntek 10.00-17.00, (ebédszünet 13.00-13.30). Fontos tudnotok, hogy online vásárlás esetén a kezelési költség ára 399 ft.

A teljes árú jegyek elővételben 1900 forintba kerülnek, a kedvezményes diákbelépők (18 év feletti, diákigazolvánnyal rendelkező tanulók részére) 1300 forintért kaphatók. A gyerekjegy ára, amely 6-18 éves kor közöttiek részére vásárolható meg, 200 forintba kerül.

Meccsnapon a helyszínen a teljes árú jegyeket 2400, a diákjegyeket 1800 forintért lehet megvásárolni, míg a gyerekjegy ára ekkor is 200 forintba kerül. 6 éves kor alatt a belépés ingyenes, amennyiben a gyermek nem foglal külön ülőhelyet és ebben az esetben külön belépőjegy váltása sem szükséges.

A kedvezményre jogosító igazolványt mindenki tartsa magánál a stadionba való belépés során!

A jegyvásárláshoz szurkolói kártya és személyes adatok megadása nem szükséges! Autóval érkező szurkolóink részére őrzött parkolót biztosít a DVTK.

Szurkolói busz

Klubunk a miskolci találkozóra szurkolói járatot indít, a részleteket ide kattintva olvashatod el!

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: fehervarfc.hu

További hírek