SZURKOLÓI

Szurkolói információk az FK BATE Boriszov elleni idegenbeli BL-mérkőzésre

Az első mérkőzésen 1-1-es döntetlen született a Sóstói Stadionban.

Az FK BATE Boriszov - Videoton FC BL selejtező visszavágóját augusztus 5-én - fehérorosz idő szerint - 20:30-kor játsszák le Boriszovban. A találkozó színhelye a Borisov Arena lesz, melyet 2014-ben adtak át. A befogadóképessége 13.126 fő. A találkozóra a belépő 30.000 fehérorosz rubelbe kerül, ami átszámítva körülbelül 1,8 euró, vagyis kevesebb, mint 600 forint. Fontos információ, hogy a belépőt csak fehérorosz rubelben lehet kifizetni. A jegyvásárláshoz nem kell semmilyen dokumentumot bemutatni! A Vidi-szurkolók részére a G1-es szektor lesz fenntartva, ennek befogadóképessége 370 fő.

Minden utazni készülő szurkolónk figyelmét felhívjuk arra, hogy Fehéroroszországba kötelező vízumot kiváltani, melynek igénylése igen komoly adminisztrációval jár.

Minden vízummal kapcsolatos információt megtalál a Belarusz Köztársaság Magyarországi Nagykövetségének honlapján, ide kattintva. A vízumügyekkel foglalkozó konzuli osztály telefonszáma +36-1-214-05-53, amit hétköznap reggel 9 és 12 óra között lehet hívni. Azt tanácsoljuk szurkolóinknak, hogy amennyiben el kívánják kísérni a Vidit Boriszovba, akkor időben igényeljék meg a fehérorosz vízumot.

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: vidi.hu

További hírek