SZURKOLÓI

Szurkolói információk a Balmazújváros elleni bajnokira

A jegyek felnőtt férfiak számára 1000, diákok, nők és nyugdíjasok számára 500 forintba kerülnek majd. 

Csapatunk október 14-én 15:30-as kezdettel folytatja az OTP Bank Liga küzdelmeit a válogatott szünet után. Az ellenfél a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő lesz, amelynek stadionjába első ízben látogat el történelme során a Vidi.

Jegyárak, jegyvásárlás

A Balmaz Kamilla Gyógyfürdő-Videoton FC összecsapásra a vendégjegyek felnőtt férfiak számára 1000, diákok, hölgyek, nyugdíjasok számára 500 forintba kerülnek. 6 év alatt a belépés a vendégszektorba ingyenes.

Jegyet vásárolni online október 6-tól, a Piac téri VidiShopban (munkanapokon 10:00-17:30, ebédszünet: 13:00-13:30) és a TEX-partnereknél október 10-től lehetséges. Mérkőzésnapon, a helyszínen 13:30-tól vendégpénztár tart majd nyitva, de a jegyvásárláshoz személyi azonosításra alkalmas dokumentum szükséges.

A vendéglátó klub felhívja szurkolóink figyelmét, hogy vendégjegyek csak korlátozott számban állnak rendelkezésre, így ezért, valamint a belépés gyorsítása érdekében célszerű elővételben megvásárolni a belépőket!

Szurkolóink vidis klubkártyával online is megvásárolhatják jegyüket a mérkőzésre, az alábbi linkre kattintva:
 

Online ide kattintva vásárolhatja meg belépőjét!
 

Kérjük a szurkolókat, amennyiben az online jegyvásárlást választják, nyomtassák ki a jegyet és a kinyomtatott lapot vigyék magukkal a mérkőzésre! Aki nem nyomtatja ki a jegyét, azt a rendezőknek nem áll módjukban beengedi a stadionba!

Szektor, parkolás, belépés

Stadionhoz érkező drukkereink a Debreceni utcáról érkezve a Posta közzel szembeni Tűzoltóság területére befordulva, majd az út végén, a bal kéz felőli területen parkolhatnak le.

A balmazújvárosi stadion kapui 14:30-kor nyitnak. A létesítménybe való belépéshez szurkolói kártya felmutatása nem kötelező, viszont a rendezők a helyszínen jogosultak ellenőrizni a kilátogatók személyazonosságát, így kérjük szurkolóinkat, hogy az azonosításra alkalmas okmányaikat (személyi igazolvány, jogosítvány) tartsák maguknál!

A vendégszektor a "C" jelű szektor egy része.

A mérkőzésre klubunk szurkolói buszt nem indít. A vendégszektorban büfé üzemel majd.

A meccs napján forgalomkorlátozásra kell számítani Balmazújvárosban, a részletekért kattintson ide!

Szerző: Guber Péter

Fotó: vidi.hu

További hírek