MTK - VIDI

Szurkolói információk szombatra

A teljes árú belépő elővételben 10%-os kedvezménnyel 1800 forintba, a kedvezményes jegyek elővételben, ugyancsak 10%-os kedvezménnyel 900 forintba kerülnek, 6 év alatt pedig ingyen lehet megtekinteni az MTK - Vidi bajnokit.

Csapatunk február 10-én, szombaton 15 órakor az Új Hidegkuti Nándor Stadionban az MTK vendégeként lép pályára.

Jegyvásárlás

A találkozóra belépőt elővételben csak online tudtok vásárolni, a VidiShopban ezúttal nem lesz lehetőség jegyvásárlásra. Online-vásárlás esetén 10% kedvezményt kaptok a belépő árából.

A stadion kapuit a mérkőzés napján a találkozó előtt két órával, 13:00-kor nyitják ki. A meccs napján a stadion vendégpénztára a meccs kezdete előtt 3 órával, 12:00-kor nyit ki. A pénztárban készpénzes és bankkártyás fizetés is lehetséges

A meccs napján a helyszínen a teljes árú vendégjegy 2000 forintba kerül, míg a kedvezményes diák- és nyugdíjas belépő ára 1000 forint - ez utóbbi feltétele az érvényes diákigazolvány, vagy a 65. életév betöltése. 6 év alatti gyerekek, valamint szellemileg sérült, mozgássérült szurkolók és kísérőjük részére 0 forintos regisztrációs jegyet kell váltani. A kedvezményes jegyet a kedvezményre feljogosító igazolvánnyal együtt lehet megvásárolni.

Amennyiben a vendégszektoros jegyek elővételben elfogynak, további vendégjegyek értékesítésére nincs lehetőség, ez esetben nem nyit ki a vendégpénztár a mérkőzés napján és nem is tudnak beengedni több vendégszurkolót a stadionba, más szektorba szóló, érvényes belépőjegy birtokában sem!

Szurkolóink parkolni a környező utcákban tudnak. A Vidi-szurkolók beléptetése a Sport utca - Százados utca sarkán található 3-as számú beléptetőkapun történik, innen közelíthető meg a V1-es, V2-es, V3-as és V4-es szektor. A vendégszektorban büfé üzemelni fog, készpénzzel és bankkártyával is tudtok fizetni.

Az RBD szombaton a 12:07-kor induló vonattal utazik Székesfehérvárról Kelenföldre. A MÁV klubunk kérésére külön kocsit biztosít szurkolóinknak, amelyre a vonat végén lehet felszállni. Szurkolóink kelenföldről az 1-es villamossal juthatnak el az MTK stadionjához. A MÁV a hazautazáshoz a 18:16-kor induló vonatot javasolja szurkolóink számára.

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: fehervarfc.hu

További hírek