SZURKOLÓI INFORMÁCIÓK

Szurkolj te is az Üllői úton a Vidinek!

A belépők elővételben és meccsnapon a helyszínen is egységesen 3400 forintba kerülnek.

November 12-én, vasárnap 16:00-kor lépünk pályára a Ferencváros vendégeként a Groupama Arénában.

Jegyvásárlás

A mérkőzésre a jegyek elővételben és meccsnapon is egységesen 3400 forintba kerülnek. Online vásárlás esetén és a Groupama Aréna jegypénztárában sem kötelező a klubkártya, viszont csak névre szóló jegyet állítanak ki, amelyet a belépésnél ellenőrizhetnek, ezért fényképes igazolvány legyen nálatok! Fontos tudnotok, hogy online vásárlás esetén kezelési költséggel (399 Ft) kell számolnotok.

A belépőt elővételben a VidiShopban is megvásárolhatjátok! Ajándékboltunk nyitvatartása: hétfő-szerda-péntek 10:00-17:30 (ebédszünet: 13:00-13:30).

Megközelítés, belépés

A stadion közvetlen közelében a parkolási lehetőség erősen korlátozott, így személygépjárművel érkező szurkolóink számára azt javasoljuk, hogy a Lurdy-ház parkolójában álljanak meg. A stadion kapui és a vendégpénztár egyaránt 14:00-kor nyit ki. Az RBD a 13:18-as menetrendszerinti vonattal indul a fővárosba, a csoport tagjai természetesen minden Vidi-szurkolót várnak egy jó hangulatú közös utazásra!

Büfé

A vendégszektornál található büfében bankkártyával és készpénzzel is lehet fizetni. Fontos információ, hogy a Groupama Aréna büféiben csak repohárban lesz lehetőség italt vásárolni. A pohár betétdíjas, azaz visszaváltható. Ezt a szurkolók a vásárlás idején italukkal - akár üdítő, vagy sör - együtt fizethetik ki. A Sóstói Stadionban használt repohár zseton nem jó a Groupama Arénában.

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: fehervarfc.hu

További hírek