Sándor Kárpátalján és itthon pihent

Középpályásunk biztosan nézi majd a vb összecsapásait a televízióban.

Sándor György a bajnokság lezárulását és néhány napos pihenőt követően édesapjával kettesben Kárpátaljára utazott, hogy meglátogassa ottani rokonait.
- Fiús buli volt - mondta Gyuri nevetve. - Az öcsém számára még csak most ér véget a szezon az NB II-ben, míg édesanyámnak más irányú elfoglaltságai akadtak, így csak ketten utaztunk. Egyébként nem mentem sehová nyaralni, itthon töltöttem az időt. Így is akadt bőven programom.
Beszélgetésünk idején példának okáért éppen a váci halastavon horgászott testvérével, ahol többek között ponty, tokhal, csuka és afriaki harcsa is horogra akadhat. Azok után, hogy megtudtuk, csak a kisebb halakat viszik haza, nyilván feltettük a most szinte kötelező kérdést: nézi-e majd a világbajnokságot? 
- Természetesen! Bár miután sem a magyarok, sem az ukránok, sem pedig az oroszok nincsenek ott Dél-Afrikában, nem szurkolok senkinek. Hogy ki nyeri a vb-t? Nem akarok jóslásokba bocsátkozni. Az idei világbajnokság egy kicsit talán más, mint a többi. Volt olyan, hogy a nagy csapatok döntötték el a trófea sorsát és olyan is, hogy a nagy egyéniségek. Ezen a mostanin szerintem mind a kettő számít majd. Úgy értem olyan nagy csapatok közül kerülhet ki a befutó, amelyik rendelkezik több nagy egyéniséggel is. De majd meglátjuk, hiszen még csak ma kezdődik a világ egyik legnagyobb tornája.

További hírek