Öt és fél év után távozik a klubtól Sándor György

Minden idők egyik legeredményesebb Vidi-játékosa, szinte mindent megnyert a Vidivel, amit Magyarországon meg lehet nyerni, és örökre beírta magát a klub történetébe. 

Sándor György a 2009-2010-es szezon téli átigazolási időszakában érkezett Újpestről a Vidibe és azonnal a csapat meghatározó játékosa lett. Az elmúlt öt és fél évben összesen 136 NB I-es mérkőzésen húzta magára a Vidi mezét, és 16 gólt szerzett. Pályára lépett 2011-ben a Bajnokok Ligája-selejtezőin a Sturm Graz ellen, és a hazai 3-2-re megnyert mérkőzésen gólt is szerzett. Egy évvel később, amikor csapatunk bejutott az Európa Liga csoportkörébe, mind a 12 mérkőzésen játszott, sőt az utolsó, Sporting elleni találkozón ismét eredményes volt.

Sándor György, a Magyar Kupa kivételével, a Vidivel szinte minden trófeát megnyert, amit labdarúgó Magyarországon megnyerhet. A társak elismerését jelzi, hogy az elmúlt években őt választották csapatkapitánynak. 

Bajnoki aranyérem: 2
Bajnoki ezüstérem: 3
Magyar Kupa ezüstérem: 2
Ligakupa aranyérem: 1
Ligakupa ezüstérem: 2
Szuperkupa-győzelem: 2

Sándor György klubunkkal kötött szerződése május 31-én lejárt. Ezúton is köszönjük a Videoton FC-ért tett szolgálatait, és további pályafutásához nagyon sok sikert kívánunk!

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: vidi.hu

További hírek