Sándor György duplázott, ő szerezte 2012-ben is a legszebb Vidi-gólt

Ráadásul a második legszebb 2012-es Vidi-gól is egykori csapatkapitányunk nevéhez fűződik. Rajta kívül még Torghelle Sándor került fel eheti szavazásunkon a dobogóra. 

Három hete kezdődött és egészen július 3-ig tart honlapunkon az a szavazás-sorozat, melynek keretein belül ti dönthetitek el szavazataitokkal azt, hogy a több száz nagyon szép Vidi-gól közül melyik volt az elmúlt évtized legszebb találata. 

A játék menete

Egy adott naptári évből klubunk szakmai zsűrije kiválaszt 10 Vidi-gólt, ezeket egy videóba összegyűjtjük, ti pedig a cikkben található videó alatti szavazáson megjelölhetitek, a 10-ből melyik volt az esztendő legszebb találata. Minden héten egy újabb naptári év kerül terítékre, június végére pedig eljutunk 2019-ig (a 2019-es gólokhoz csatoljuk a 2020-ban lejátszott mérkőzések góljait is). Amelyik gólra a legtöbb szavazat érkezik egy héten, bekerül a "döntőbe", és részt vesz a június 26-án kezdődő utolsó szavazáson, amikor eldől, hogy melyik Vidi-találatot tartjátok az évtized legszebbjének!

A játékban résztvevők között hetente kisorsolunk egy-egy 2019-2020-as hivatalos Vidi-mezt, az utolsó szavazáson résztvevők között pedig egy 50.000 forint értékű MOL-üzemanyagkártyát.

A játékszabályzatot ide kattintva tudod elolvasni.

A 2012-es év legszebb gólját Sándor György szerezte

Csütörtök pontban éjfélkor lezárult az egy hete tartó szavazás, melyen ezúttal is rengetegen vettetek részt. Az összes szavazat 30%-át Sándor György Győri ETO FC elleni 90. percben szerzett bombagólja kapta, ami akkor három pontot ért, most pedig magabiztos első helyet a 2012-es év gólja szavazáson, így ez a találat is ott lesz a június 26-án kezdődő döntő szavazáson. 

A második helyen is egykori csapatkapitányunk találata végzett, néhány hónappal később gyakorlatilag ugyanolyan bombagólt szerzett az MTK elleni bajnokin, ugyancsak a 90. percben. Ez a találat a szavazatok 26%-át kapta. Harmadik helyen Torghelle Sándor Bp. Honvéd elleni győztes gólja végzett, ez a gól az összes szavazat 10%-át kapta. 

A szavazás folytatódik

Ne felejtsétek, folytatódik a gólszépségverseny, péntek délutántól a 2013-as esztendő legszebb Vidi-góljára szavazhattok jövő hét csütörtök éjfélig! Annyit már most elárulhatunk, hogy az eddigieknél sokkal nehezebb dolgotok lesz, tíz egészen fantasztikus Vidi-gólt hozunk nektek 2013-ból.

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: molfehervarfc.hu

További hírek