Sándor György szerezte a 2011-es esztendő legszebb Vidi-gólját

Korábbi csapatkapitányunk Siófok elleni bombagólja a szavazatok 27%-át kapta. A második helyen holtverseny alakult ki.

Két hete kezdődött és egészen július 3-ig tart honlapunkon az a szavazás-sorozat, melynek keretein belül ti dönthetitek el szavazataitokkal azt, hogy a több száz nagyon szép Vidi-gól közül melyik volt az elmúlt évtized legszebb találata. 

A játék menete

Egy adott naptári évből klubunk szakmai zsűrije kiválaszt 10 Vidi-gólt, ezeket egy videóba összegyűjtjük, ti pedig a cikkben található videó alatti szavazáson megjelölhetitek, a 10-ből melyik volt az esztendő legszebb találata. Minden héten egy újabb naptári év kerül terítékre, június végére pedig eljutunk 2019-ig (a 2019-es gólokhoz csatoljuk a 2020-ban lejátszott mérkőzések góljait is). Amelyik gólra a legtöbb szavazat érkezik egy héten, bekerül a "döntőbe", és részt vesz a június 26-án kezdődő utolsó szavazáson, amikor eldől, hogy melyik Vidi-találatot tartjátok az évtized legszebbjének!

A játékban résztvevők között hetente kisorsolunk egy-egy 2019-2020-as hivatalos Vidi-mezt, az utolsó szavazáson résztvevők között pedig egy 50.000 forint értékű MOL-üzemanyagkártyát.

A játékszabályzatot ide kattintva tudod elolvasni.

A 2011-es év legszebb gólját Sándor György szerezte

Csütörtök pontban éjfélkor lezárult az egy hete tartó szavazás, melyen ezúttal is rengetegen vettetek részt. Az összes szavazat 27%-át Sándor György Siófok elleni bombagólja kapta, így ez a találat is ott lesz a június 26-án kezdődő döntő szavazáson. Kilenc évvel ezelőtt így emlékezett vissza Sándor György erre a fantasztikus találatra:

A második helyen holtverseny alakult ki, Lencse László Budapest Honvéd elleni látványos találata, illetve Álvaro Brachi DVTK elleni szabadrúgás-gólja egyaránt a szavazatok 16-16%-át kapta, míg a harmadik helyen - az összes szavazat 14%-át megszerezve - Polonkai Attila FTC elleni gólja végzett.

A szavazás folytatódik

Ne felejtsétek, folytatódik a gólszépségverseny, péntek délutántól a 2012-es esztendő legszebb Vidi-góljára szavazhattok jövő hét csütörtök éjfélig!

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: molfehervarfc.hu

További hírek