Nagy Dani góllal és gólpasszal segítette a második csapatot

Máté Jani pedig a Fradi II után a Budaörs ellen is mesterhármast szerzett, 5-1-re nyert a Vidi-PA.

Megvan sorozatban a második bajnoki győzelem, egyben az első hazai siker. Felejthető első félidőt követően, a szünet után magára talált az NB II-es csapat és a mesterhármast jegyző Máté János főszereplésével öt gólt lőtt és megfordította a Budaörs elleni meccset. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy 1-0-s vendégvezetésnél Radványi Ádám játékvezető reklamálás miatt kiállította a vendégek gólszerzőjét, Papp Gábort. (Érdekesség, hogy a tavalyi Budaörs elleni idegenbeli találkozón, szintén 1-0-s budaörsi vezetésnél állították ki Kisst, az akkori budaörsi gólszerzőt, és végül 3-1-re nyert a Hartyáni-csapat idegenben.)

Máté Jani ezúttal is mesterhármast szerzett, ebben a szezonban már másodszor.

Hogy kell balszerencsésen kezdeni egy meccset, azt bemutatta a Hartyáni-csapat... Az első percek ismerkedő játéka után a vendégek rögtön az első helyzetükből megszerezték a vezetést. Papp Gábor elegánsan emelt Filip Pajovics kapujába tizenhat méterről, kissé kisodródva a jobb oldalról. A folytatásban még egy nagy ziccer kimaradt a budaörsi oldalon Lászka Balázs révén, akkor kevesen gondoltuk volna, hogy a vendégek ezzel el is lövik a maradék puskaporukat. Pedig majdnem így volt... a gólszerző, Papp Gábort ugyanis szövegelés miatt kiállította Radványi Ádám játékvezető, majd a hevesen artikuláló, s a bíró ténykedését minősítő Lucsánszky Tamást is elzavarta a kispad mellől Radványi. Az első félidőben már nem változott az állás, de ami a szünet után történt, annak nagyon örültünk.

Kezdődött azzal, hogy Király Patrik adott kiváló labdát Farkas Norbertnek, a beadása megpattant egy vendégvédő lábán, a kapu torkánál érkezett Margitcs Andor, és közelről kiegyenlített. Nem sokkal később Babos Barnabás ugratta ki jobb külsővel Nagy Dánielt, aki tizenhárom méterről lőtt a jobb alsó sarokba. Majd jött Máté Jani és további három gól. Az első előtt Soós Jani ugratta ki a centert, aki higgadtan lőtt a jobb alsóba, a második előtt a csereként beállt Orbán Gáspár szolgálta ki szépen Mátét, majd a harmadik előtt Nagy Dániel volt a feladó, Máté öt lépésről lőtte be saját maga harmadik, csapata ötödik gólját. 5-1, lett a vége. NB II-es csapatunk megszerezte első hazai győzelmét és zsinórban másodszor nyert az őszi szezonban és jelenleg tizenegy pontjával a tizenegyedik. Jövő szombaton fél háromkor Veszprémben folytatódhat a szép sorozat.
(forrás: pfla.hu)

Hartyáni Gábor: "Az eredmény egy kicsit csalóka abból a szempontból, hogy egyáltalán nem vagyok maradéktalanul elégedett, sőt! Amit az első félidőben produkáltunk, az csapnivaló volt. A szünetben elég komoly fejmosást tartottam az öltözőben, végül magabiztosan győztük le a 10 emberrel játszó ellenfelünket. Ennek örülök, de az első félidőben mutatott játékkal kapcsolatban még lesz beszédem a csapattal."

Szerző: Wéninger Ákos

További hírek