Meglepetésre készül a "kisvidi" az ETO ellen

Hartyáni Gábor tudja, hogy tízből kilencszer az ETO győzne, de a Magyar Kupában a továbbjutásről csupán egy meccs fog dönteni.

Szerda délután az NB I-ben eddig szárnyaló ETO látogat Felcsútra, hogy a Magyar Kupa következő fordulójában megmérkőzzön a Videoton-Puskás Akadémiával.

"Tudjuk, hogy nem mi vagyunk a mérkőzés esélyesei, hiszen tízből kilencszer valószínűleg legyőzne bennünket az ETO. A Győr az NB I-ben is látványos, jó játékot játszik hétről-hétre, nem véletlenül van már 25 pontjuk a bajnokságban. Nagyon nehéz mérkőzés lesz, de nem feltartott kezekkel lépünk pályára. A hétfői edzésen több biztató dolgot is láttam, a játékosok nagyon készülnek az összecsapásra, mindenkiben dolgozik a bizonyítási vágy." - nyilatkozta honlapunknak Hartyáni Gábor vezetőedző.

A délelőtti edzés után azt is megtudtuk, hogy Paulo Sousa több NB I-es játékost is "kölcsönad" a Vidi NB II-es csapatának a szerdai Magyar Kupa-meccsre. Hartyáni Gábor így tehát számíthat Nagy Dani, Polonkai Attila, Hector, Szolnoki Roland és Pajovics játékára is.

Íme a tervezett kezdőcsapat:
Pajovics - Margitics, Vaszicsku (Macsicza), Papucsek, Hector - Nagy, Polonkai, Szolnoki, Király, Babos - Máté

A Videoton-Puskás Akadémia - Győri ETO Magyar Kupa-mérkőzés szerdán 15:30-kor kezdődik Felcsúton. Honlapunk természetesen ONLINE-közvetítéssel jelentkezik a meccsről.

Szerző: Wéninger Ákos

További hírek