"Csapategységben erősebbek lehetünk az ETO-nál"

Király Patrik élete első felnőtt Magyar Kupa-meccsére készül.

A Ligakupában és az NB II-es bajnokságban már bemutatkozott Király Patrik. Ez utóbbiban nem is akárhogy, a Tatabányának lőtt bombagólja napokig téma volt a különböző sportportálokon és szurkolói fórumokon. A 40 méteres bombagólt azóta már több mint 10.000-en látták a Vidi hivatalos Youtube-csatornáján.

Szerdán újabb sorozatban debütálhat Király, hiszen ott van a Vidi-PA fiatal középpályása Hartyáni Gábor kezdőcsapatában.

Tisztában vagyunk azzal, hogy az NB I egyik legjobb csapat látogat szerdán Felcsútra. Több meccsüket is láttuk a TV-ben. Természetesen izgatottan várom, hogy pályára léphessek NB I-es csapat ellen is. Ez lesz életem első felnőtt Magyar Kupa-meccse, szeretnék jó teljesítménnyel hozzájárulni a Vidi sikeréhez. Úgy gondolom, hogy csapategységben és szervezettségben jobbak lehetünk ellenfelünknél. Mindent megteszünk a továbbjutásért, nyerni szeretnénk." - fogalmazott elég egyértelműen honlapunknak Király Patrik.

A Videoton-Puskás Akadémia - Győri ETO Magyar Kupa-mérkőzés szerdán 15:30-kor kezdődik Felcsúton. Honlapunk természetesen ONLINE-közvetítéssel jelentkezik.

Szerző: Wéninger Ákos

További hírek