JEGYINFORMÁCIÓ

Már kaphatók a jegyek a Puskás Akadémia elleni bajnokira!

Belépőt online, a VidiShopban, a Petőfi Kultúrtanszéken és a Fehérvári Jegyirodában is lehet váltani.

December 2-án 15:30-kor pedig a Puskás Akadémia FC látogat a Sóstói Stadionba. A hazai bajnokira már meg tudjátok vásárolni a belépőtöket.

Személyes adataitokat sem az online, sem pedig a személyes jegyvásárlás alkalmával nem kell megadnotok. Kérjük, hogy a kedvezményes jegyre jogosító okmányokat tartsátok magatoknál a stadionba való belépésnél!

VidiShop nyitvatartás: hétfő-szerda-péntek 10:00-17:30 (ebédszünet: 13:00-13:30).

A Jegymester Kft. online jegyvásárlás esetén jegyenként 399 Ft-os kezelési költséget számít fel. Az online jegyvásárlásról és a regisztrációról további információkat a Jegymester oldalán, ide kattintva érhetsz el.

Jegyárak

Klubunk nem változtatott a 2022/2023-as szezonban alkalmazott jegyárakon.

A B-szektorok, valamint a D4, D5 és D6 szektorok a jegyfogyás függvényében kerülnek megnyitásra.

A kedvező árú Lounge jeggyel nem mindennapi futball-élményhez is juthatnak vendégeink, hiszen a stadion fedett főlelátójának legjobb részéről élvezhetik a mérkőzést. A részletekért kattints ide!

14 év alatti gyermekek számára elővételben a jegyértékesítési pontokon a D1, D2, D3, illetve RBD szektorokba 0 forintos belépők válthatók, mérkőzésnapon a helyszínen a jegyek 1150 forintba kerülnek. 14 év alattiak számára online és a Jegymester Kft. partnerirodáiban nem lehetséges a 0 forintos jegyvásárlás. Egy vásárló maximum két darab gyerekjegyet igényelhet. A gyerekjegy vásárlása alkalmával, valamint meccsnapon a beléptetőkapuknál a belépési jogosultság ellenőrzésre kerül! A Lounge-ba teljes áron, az A- és C-szektorokba kedvezményes árú jegyek vásárolhatók a 14 év alatti gyermekek részére.

Mozgáskorlátozott szurkolóink számára a mérkőzésre ingyenes a belépés, de 0 forintos jegyet nekik is váltaniuk kell. Mozgáskorlátozottak kísérői csak abban az esetben válthatnak kedvezményes árú jegyet, ha kerekesszékkel közlekedő mozgáskorlátozottat kísérnek a mérkőzésre.

A vendégjegyek ára online elővételben, valamint meccsnapon a helyszínen is megegyezik a 4-es kategóriás hazai jegyárainkkal.

Jegyértékesítési pontok és nyitvatartási idők

Helyszín Cím Nyitvatartás
VidiShop 8000 Székesfehérvár,
Csíkvári út 10.
Hétfő, szerda, péntek
10:00 - 17:30
ebédszünet: 13:00 - 13:30
Fehérvári Jegyiroda 8000 Székesfehérvár,
Oskola u. 2-4. (Hiemer-ház)
Hétköznap 9:00 - 18:00,
szombaton
10:00 - 13:00
Petőfi Kultúrtanszék

8000 Székesfehérvár,
Arany János utca 22.

Hétköznap: 12:00-18:00
Internet Fehérvár FC - PAFC online jegyvásárlás itt!

Javasoljuk nektek, hogy jegyeiteket lehetőség szerint online váltsátok meg, így elkerülhetitek a sorban állást, és kényelmesen, bármikor hozzájuthattok a belépőitekhez, akár a meccs napján is.

A Jegymester Kft. ügyfélszolgálata szurkolóink kérdéseit az alábbi e-mail címen fogadja: info@jegymester.hu.

Székesfehérváron az IBUSZ utazási irodában, országosan több, mint 50 Jegymester-partnerirodában kaphatók a Vidi-jegyek (a
teljes listát ide kattintva olvashatod).

Kompenzáció

A 2022/23-as tavaszi idényben a május 20-i ZTE elleni meccs megtekintése a C és D szektorokból ingyenes volt, ezért azok a bérletes szurkolóink, akiknek a 2022/23-as éves, vagy a 2023-as tavaszi bérletük ezen szektorok valamelyikébe szólt, az őszi szezonban bármelyik hazai mérkőzésre kettő darab ingyenes jegy kiváltására jogosultak a C5, a C6, a D1, a D2 és a D3 szektorokba.

A jegyek kiváltása csakis online lehetséges a jegymester.hu oldalán, ahol a meccs és hely kiválasztását követően a "kupon beváltása" gombra kell kattintani. Az első jegyet a 2022/2023-as éves, vagy a 2023-as tavaszi bérleten szereplő vonalkód számait balról-jobbra, a második jegyet a bérleten szereplő vonalkód számait jobbról-balra beírva lehet aktiválni. A 2 db jegyet két különböző mérkőzésre is lehetséges kiváltani - ez esetben meccsenként egy-egy darab jegyre jogosult a bérlettulajdonos. A regisztrációs jegyek technikai bérletekkel nem vehetők igénybe.

Várunk téged december 2-án is a Sóstói Stadionba!

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: fehervarfc.hu

További hírek