JEGYINFORMÁCIÓ

Már kaphatók a jegyek az FTC elleni bajnokira!

Belépőt online, a VidiShopban, a Petőfi Kultúrtanszéken, a Tourinform Jegyirodában és már a Vidi Múzeumban is lehet váltani. Online kizárólag vidis klubkártyával lehet megvásárolni a jegyeket!

Március 10-én 15:30-kor az FTC látogat a Sóstói Stadionba. A hazai bajnokira már meg tudjátok vásárolni a belépőtöket. A VidiShopban, a Vidi Múzeumban, a Petőfi Kultúrtanszéken, a Tourinform Jegyirodában klubkártya nélkül, a személyes adatok megadásával tudtok jegyet vásárolni a rangadóra, online viszont kizárólag vidis klubkártyával tudtok majd belépőket venni a hazai szektorokba! Klubkártya igényléséről bővebben ide kattintva olvashatsz!

A Székesfehérvár MJV Önkormányzata és a Fehérvár F.C. Kft. közötti új stadionhasználati megállapodás értelmében 2024. január 1-től a Fehérvár FC hazai bajnoki, kupa és nemzetközi mérkőzéseire a jegyértékesítést Székesfehérvár MJV Önkormányzata végzi mind a lelátóra szóló, mind a VIP Lounge és a SkyBox belépők esetében. Így a 2023/2024-es szezon tavaszi idényétől a város dönt a jegy- és bérletárakról, azok típusairól, értékesítési időszakairól, módjáról. Szurkolóink azonban a tervek szerint a gyakorlatban nem érzékelnek majd sokat a változásokból, hiszen a jegy- és bérletértékesítés a korábban megszokott helyeken (online a Jegymester felületén, személyesen a VidiShopban és egyéb városi értékesítési pontokon) zajlik majd továbbra is, valamint klubunk kommunikációs felületein az eddigiekhez hasonlóan tájékoztatjuk majd ezekről szurkolóinkat. A jegyértékesítéssel kapcsolatos kérdésekkel, észrevételekkel azonban a jövőben a városhoz mint jegyértékesítőhöz fordulhatnak majd az érdeklődők.

A találkozót a rendőrség kiemelt kockázatúnak minősítette, ezért a jegyvásárláskor a személyes adatok megadása (név, születési hely, születési idő) kötelező az online-jegyvásárlás, valamint a személyes jegyvásárlás alkalmával is. Kérjük, hogy a kedvezményes jegyre jogosító okmányokat tartsátok magatoknál a stadionba való belépésnél!

VidiShop nyitvatartás: hétfő-szerda-péntek 10:00-17:30 (ebédszünet: 13:00-13:30).

A Jegymester Kft. online-jegyvásárlás esetén jegyenként 399 Ft-os kezelési költséget számít fel. Az online-jegyvásárlásról és a regisztrációról további információkat a Jegymester oldalán, ide kattintva érhetsz el.

Vidi Múzeum

A Vidi Múzeumban keddtől szombatig 9:00 és 17:30 között elővételes-, illetve mérkőzésnapon 12:30-tól helyszíni jegyárakon vásárolhattok a találkozóra belépőket.

Jegyárak

A B-szektorok, valamint a D4, D5 és D6 szektorok a jegyfogyás függvényében kerülnek megnyitásra.

A 2024-es tavaszi szezonban a VIP-Lounge szintre mérkőzésjegyet nem, csak bérletet lehet vásárolni. A részletekért kattints ide!

14 év alatti gyermekek számára elővételben a jegyértékesítési pontokon a D1, D2, D3, illetve RBD szektorokba 200 forintos belépők válthatók, mérkőzésnapon a helyszínen a jegyek 1150 forintba kerülnek. 14 év alattiak számára online és a Jegymester Kft. partnerirodáiban nem lehetséges a 200 forintos jegyvásárlás. Egy vásárló maximum két darab gyerekjegyet igényelhet. A gyerekjegy vásárlása alkalmával, valamint meccsnapon a beléptetőkapuknál a belépési jogosultság ellenőrzésre kerül!

Mozgáskorlátozott szurkolóink számára elővételben és mérkőzésnapon a helyszínen is egységesen 200 forintba kerülnek a jegyek. Mozgáskorlátozottak kísérői csak abban az esetben válthatnak kedvezményes árú jegyet, ha kerekesszékkel közlekedő mozgáskorlátozottat kísérnek a mérkőzésre.

Felhívjuk figyelmedet arra, hogy az RBD szektorban a csapatot buzdító ultracsoport állva szurkol és különböző szurkolói kellékeket használ mérkőzés közben (zászlók, drapériák), így a jegyvásárlásnál ezt kérjük vedd figyelembe.

Felhívás

Amennyiben a hazai nézők számára fenntartott szektorok beléptetési pontjaihoz a vendégcsapattal azonos ruházatot (mez, sál, sapka, stb.) viselve érkeznek szurkolók, úgy a biztonsági szolgálat a mérkőzésre történő belépést minden esetben megtagadja.

A vendégjegyek ára online elővételben, valamint meccsnapon a helyszínen is megegyezik a 4-es kategóriás hazai jegyárainkkal.

Jegyértékesítési pontok és nyitvatartási idők

Helyszín Cím Nyitvatartás
VidiShop 8000 Székesfehérvár,
Csíkvári út 10.
Hétfő, szerda, péntek
10:00 - 17:30
ebédszünet: 13:00 - 13:30
Tourinform Jegyiroda 8000 Székesfehérvár,
Oskola u. 2-4. (Hiemer-ház)
Hétköznap 9:00 - 18:00,
szombaton
9:00 - 13:00
Petőfi Kultúrtanszék

8000 Székesfehérvár,
Arany János utca 22.

Hétköznap: 12:00-18:00
Vidi Múzeum

8000 Székesfehérvár,
Csíkvári út 10.

Kedd - szombat: 9:00-17:30
Internet Fehérvár FC - FTC online-jegyvásárlás itt!

Javasoljuk nektek, hogy jegyeiteket lehetőség szerint online váltsátok meg, így elkerülhetitek a sorban állást, és kényelmesen, bármikor hozzájuthattok a belépőitekhez, akár a meccs napján is.

A Jegymester Kft. ügyfélszolgálata szurkolóink kérdéseit az online-jegyvásárlással kapcsolatban az alábbi e-mail címen fogadja: info@jegymester.hu
Egyéb jegyvásárlással kapcsolatos kérdéseiteket pedig a jegy@proalbaregia.hu e-mail címre tudjátok elküldeni.

Székesfehérváron az IBUSZ utazási irodában, országosan több, mint 50 Jegymester-partnerirodában kaphatók a Vidi-jegyek (a teljes listát ide kattintva olvashatod).

Várunk téged március 10-én is a Sóstói Stadionba!

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: fehervarfc.hu

További hírek