Kölcsön-figyelő: március 14-21.

Csoboth Kevin duplázott a Szegedben, Szabó Levente gólzáporos bajnokin talált be, Zsóri Dániel a ZTE második csapatában lőtt két gólt.

Egy hét elteltével ismét megnéztük, hogy teljesítettek a Vidi kölcsönadott labdarúgói.

Az NB I-ben Budu Zivzivadze végig a pályán volt az Újpest Honvéd elleni hazai bajnokiján, amelyen a kispestiek 2-0-ra nyertek. Zeke Márió végigjátszotta a Gyirmót csapatunk elleni, 2-0-s Vidi-sikerrel végződött mérkőzését. Zsóri Dániel a kispadon kapott helyet a ZTE Puskás Akadémia elleni, 0-0-ra végződött bajnokiján, vasárnap viszont a 9. és a 15. percben is betalált a zalaiak második csapatában a Komárom ellen, és a 72. minutumig volt a pályán a 3-1-es kék-fehér sikerrel végződött találkozón. Halmai Ádám nem volt a Zalaegerszeg keretében.

Az NB II-ben Csoboth Kevin oroszlánrészt vállalt a Szeged Ajka elleni 3-0-s győzelméből, a fiatal támadó a 27. és a 35. percben is betalált, a 75. percig volt a pályán. A Budafokban Szabó Levente két bajnokit is játszott a múlt héten, hétfőn a 17. percben ő juttatta vezetéshez csapatát a Haladás otthonában 3-2-re megnyert meccsen (a fiatal támadó végig a pályán volt), vasárnap pedig kezdőként a 93. minutumig volt a pályán a Szolnok elleni 1-0-s győzelem alkalmával. A Budaörs 4-3-as vereséget szenvedett a Tiszakécske otthonában, Horváth Barnabás a 21. percben csereként lépett pályára, a kooperációs megállapodás keretében ott szereplő Kojnok Zsolt nem állt be.

Külföldön szereplő kölcsönjátékosaink közül Emil Rockov védte a Vojvodina kapuját a Cukaricki 2-1-es győzelmével végződött szerb élvonalbeli bajnokin. Gundel-Takács Bence horvát másodosztályú együttese, az NK Jarun 1-1-es döntetlent játszott Kustosija otthonában, kapusunk a kispadon kapott helyet. A román első osztályban szereplő Craiova a hétvégén 3-1-re kikapott a Voluntari otthonában, Lyes Houri sérülés miatt továbbra sem volt együttese keretében.

Szerző: Óházy Bálint

Fotó: molfehervarfc.hu

További hírek