Kölcsön-figyelő: április 25-május 2.

Zsóri az NB I-ben, Kojnok az NB II-ben, Halmai az NB III-ban szerzett gólt az elmúlt hétvégén.

Egy hét elteltével ismét megnéztük, hogy teljesítettek a Vidi kölcsönadott labdarúgói.

Az NB I-ben Budu Zivzivadze végigjátszotta az Újpest Gyirmót elleni hazai, 2-2-re végződő vasárnapi bajnokiját, a georgiai (grúz) támadó 1-1-es állásnál, a 65. percben büntetőt hibázott. A vendégcsapatban Zeke Márió az 50. percben állt be. Zsóri Dániel az 59. percben, csereként lépett pályára a Zalaegerszegben, melynek második gólját szerezte az MTK Budapest ellen 3-2-re elvesztett bajnoki 86. minutumában. Halmai Ádám a ZTE második csapatában lépett pályára szombaton, és a 64. percben beállva, a 93. percben szerzett góljával ő döntötte el a zalaiak Pápa ellen 1-0-ra megnyert NB III-as bajnokiját.

Az NB II-ben Kojnok Zsolt győztes góljával aratott bravúros sikert a Budaörs a feljutásért küzdő Diósgyőr ellen. A 70. percben beállt, kooperációs megállapodás keretében Budaörsön szereplő Kojnoknak mindössze három percnyi játékra volt szüksége a gólhoz, amivel együttese 2-1-re nyert. Horváth Barnabás a 92. minutumban állt be a Budaörsbe. A Szeged Csoboth Kevinnel a kezdőcsapatában győzte le 2-1-re a Szolnokot, a 93. percben lecserélt fiatal szélső a 75. percben sárga lapot kapott. Szabó Levente végigjátszotta a Budafok Nyíregyháza elleni, gólnélküli döntetlenre végződő bajnokiját, a 85. minutumban sárga lapot kapott.

Külföldön szereplő kölcsönjátékosaink közül Emil Rockov két szerb élvonalbeli bajnokin védett a múlt héten, a Vojvodina a Radnicki Nis ellen 1-0-ra, a Crvena zvezda ellen 3-0-ra maradt alul. Gundel-Takács Bence győztes meccsen védte horvát másodosztályú csapata, az NK Jarun kapuját, az Opatija elleni hazai bajnokit 2-1-re nyerték meg. Lyes Houri együttese, a Craiova két győztes bajnokit játszott a múlt héten a román első osztályban, francia középpályásunk azonban az FC Arges elleni 4-0-s és az FC Voluntari elleni 1-0-s siker alkalmával sem volt bevethető sérülés miatt.

Szerző: Óházy Bálint

Fotó: molfehervarfc.hu

További hírek