Kölcsön-figyelő: május 16-23.

Szabó Levente betalált az NB II-ben, Rockov és Gundel-Takács is kapott gól nélküli bajnokin védett a hétvégén.

Egy hét elteltével ismét megnéztük, hogy teljesítettek a Vidi kölcsönadott labdarúgói.

Az NB I-ben Budu Zivzivadzének, Zeke Máriónak, Zsóri Dánielnek és Halmai Ádámnak egy héttel ezelőtt véget ért a bajnokság.

Az NB II-ben az utolsó, 38. fordulót rendezték a hétvégén. A Szeged 4-1-es győzelmet aratott a Nyíregyháza otthonában, Csoboth Kevin ezúttal nem állt be a Csongrád-Csanád megyei együttesbe. A Budafok 2-1-es vereséget szenvedett a DVTK otthonában, góljukat a mérkőzést végigjátszó Szabó Levente szerezte büntetőből a 17. percben. A Budaörs 1-1-es döntetlennel zárt a Siófok otthonában, a kooperációs megállapodás keretében ott szereplő Kojnok Zsolt a 60. percben állt be, Horváth Barnabás ezúttal nem volt a keretben.

Külföldön szereplő kölcsönjátékosaink közül Emil Rockov védte a szerb élvonalbeli Vojvodina kapuját a Bácskatopolya ellen idegenben 2-0-ra megnyert bajnokin, kapusunk a 92. percben sárga lapot kapott. Gundel-Takács Bence is kapott gól nélküli bajnokit tudhat maga mögött, fiatal hálóőrünk a horvát másodosztályú NK Jarunnal aratott 3-0-s győzelmet a hétvégén az Osijek (Eszék) második csapata ellen. Lyes Houri román első osztályú együttese, a Craiova 4-1-re nyert a Farul Constanta ellen, francia középpályásunk sérülése miatt továbbra sem volt keretben.

Szerző: Óházy Bálint

Fotó: molfehervarfc.hu

További hírek