U19 VÁLOGATOTT

Pető Milán kezdett Szerbia ellen

3-1-re nyertek a hazaiak a Vilotics-torna kezdőmérkőzésén.

Az októberi Eb-selejtezőkre készülő U19-es csapatunk a házigazda szerbek ellen kezdte meg szereplését a szabadkai Vilotic-tornán - olvasható az mlsz.hu-n

Kifejezetten rosszul kezdtük a meccset, az első félidő első fele egyértelműen a hazaiaké volt, akik a 9. és a 17. percben is bevették Pécsi Ármin kapuját. A mieink kétgólos hátrányban kiegyenlítetté tették a meccset, egy büntetőt is kiharcoltak, amelyet azonban Klausz Milánnak nem sikerült értékesítenie.

A második félidőt első percében Huszár Marcell góljával szorossá tettük a meccset, de nem sokáig örülhettünk, a hazaiak három perccel később visszaállították a kétgólos előnyt. A folytatásban mindent megtettünk az újabb gól elérése érdekében, de kimaradtak a lehetőségeink, maradt a 3-1 a lefújásig.

Szerbia-Magyarország 3-1 (2-0)
Magyarország: Pécsi Armin - Kocsis Gergely, Almássy Levente (Komlósi Bence, 75.), Umathum Ádám - Bodnár Gergő (Szvoboda Dániel, 64.), Michael Okeke, Vingler László (Vas Bence, 63.), Kovács Patrik (Mohos Barnabás, 64.) - Huszár Marcell, Klausz Milán (Pesti Zoltán, 75.), Pető Milán (Tóth Alex, 63.)

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: mlsz.hu

Forrás: mlsz.hu

További hírek