UTÁNPÓTLÁS-VÁLOGATOTT

Pető Milán és Babos Bence is gólt szerzett Izland ellen

Péntek délután az U20-as válogatott 4-0-ra nyert Gyirmóton Izland korosztályos válogatottja ellen, remekeltek a Vidi fiataljai.

Férfi U20-as válogatottunk második mérkőzését is megnyerte Izland ellen: a szerdai 2-0-s sikert követően pénteken 4-0-ra győzött Gyirmóton.

Babó Levente szövetségi edző pénteken zömében azoknak a játékosoknak adott lehetőséget a kezdőcsapatban, akik a szerdai összecsapást a cserepadon kezdték - olvasható az mlsz.hu-n.

Magyarország-Izland 4-0 (2-0)
Magyarország: Csenterics Adrián - Pekár István, Dobozi Krisztián (Markgráf Ákos, 84.), Babós Levente - Bodnár Gergő, Vingler László, Pető Milán (Krascsovics Ábel, 75.), Helmich Pál (Tóth Alex, 66.), Kovács Patrik - Klausz Milán (Dénes Adrián, 75.), Babos Bence (Dénes Csanád, 66.)
Gólszerzők: Babos, Klausz, Pető, Dobozi

A mieink már a 2. percben megadták a mérkőzés alaphangját, egy jobb oldali akció végén Babos Bence lőtte ki a jobb alsó sarkot (1-0). A magyar csapat a gól után kézben tartotta a mérkőzést, és a 23. percben egy hosszú indítást követő rövid felszabadítási kísérlet után Klausz Milán lőtt jó 25 méterről az üresen hagyott kapuba (2-0). A félidő hátralévő részében is a mieink irányítottak, de a szünetig nem esett újabb gól.

Nem úgy a fordulás után, az 53. percben egy jobb oldali beívelést követően a hosszú kapufánál érkező Pető Milán fejelt a hálóba (3-0). Ezt követően is a magyar válogatott futballozott veszélyesebben, a 4-0-s végeredményt a 69. percben alakítottunk ki, amikor egy bal oldali szöglet után Dobozi Krisztián fejelt a jobb alsó sarokba (4-0).

Szerző: Wéninger Ákos

Forrás: mlsz.hu

További hírek