Heti menü: felkészülési meccs, vb-selejtező és NB III-as bajnoki a programban

Nemzetközi találkozó előtt a Vidi, miközben három játékosunk vb-selejtezőn lép pályára. A Vidi II korábbi Magyar Kupa-ellenfelünkkel szemben javíthat.

Felkészülési mérkőzés
2017. október 7., szombat, 15.00:  FC DAC 1904 - Videoton FC

A bajnoki szünetet kihasználva nemzetközi felkészülési mérkőzést vív csapatunk Dunaszerdahelyen. A MOL Arénában szombaton 15 órától lép pályára a Vidi, az ellenfél pedig a szlovák bajnokság jelenlegi 4. helyezettje, a DAC lesz, amellyel már sokszor találkoztunk történelmünk során, még egy Intertoto-összecsapás is szerepel közös történelmünkben.

Világbajnoki selejtező
2017. október 7., szombat, 20.45:  Svájc - Magyarország

A szeptember eleji vb-selejtezőkhöz hasonlóan újra három Vidi-játékos kapott helyet a magyar válogatott keretében. Kovácsik Ádám, Pátkai Máté és Fiola Attila készülhetnek a Svájc elleni összecsapásra, melyen a tét a csoport harmadik helyének megszerzése.

NB III Nyugati csoport, 9. forduló
2017. október 8., vasárnap, 15.00:  TARR Andráshida SC - Videoton FC II

Szoros meccsen, hajrában kapott góllal szenvedett vereséget a legutóbbi fordulóban a Csepel ellen a Vidi II. Fiataljaink most Zala megyébe, Andráshidára utaznak, ahol a 7. helyen álló hazaiak elleni győzelemmel akár az élre is visszaállhatnak. Tímár Krisztián csapata jelenleg harmadik helyen áll a tabellán.

Szerző: Guber Péter

Fotó: vidi.hu

További hírek