INTERJÚ

Danko Lazovics: "Ezt az érzést egyszerűen nem lehet megunni!"

Szerb támadónk már a negyedik különböző bajnokságban lett aranyérmes, de ugyanolyan motiváltan kezdi a következő idényt is.

Történetünk harmadik bajnoki címét megszerző együttesünk az utolsó fordulóban ugyan szoros vereséget szenvedett a Diósgyőri VTK vendégeként, de a találkozóra már pihenőt kapott Danko Lazovics. Szerb kulcsjátékosunk idén is ott volt az Év Labdarúgója-díj végső jelöltjei között, hiszen abszolút vezére volt a Vidinek - végül a bajnokságban 14 gólig és 7 gólpasszig jutott. A 35 éves játékos a vidi.hu-nak nyilatkozott az idényről.

"Nagyon boldog vagyok, hogy bajnoki címmel zártuk a szezont. Már a negyedik különböző országban sikerült aranyérmet szereznem, de ezt az érzést egyszerűen nem lehet megunni! Köszönöm a tulajdonos úrnak, a sportigazgatónak, a vezetőedzőnek, a szakmai stábnak, a játékostársaknak és persze nem utolsó sorban a szurkolótábornak az egész szezont! Nincs sok pihenőnk, de a nyáron nagy célokért küzdhetünk, hiszen szeretnénk jól szerepelni az európai porondon. Én továbbra is jól érzem magam a klubnál, szeretek a Vidiben játszani. Ha nem így lenne, nem hosszabbítottam volna szerződést a tavasszal. Motiváltan kezdem tehát a következő nyári felkészülésemet is" - nyilatkozta Danko Lazovics.

Szerző: Vidi.hu

Fotó: vidi.hu

További hírek