Babos távozik a Viditől

A fiatal csatár közös megegyezéssel bontott szerződést klubunkkal.

2010-ben a téli átigazolási időszakban került az akkor még NB III-as Veszprém együttesétől a Vidihez Babos Barna a szintén nagyon fiatal középpályással, Soós Jánossal együtt.

Babos azonnal lehetőséget kapott a bizonyításra, három Ligakupa-mérkőzésen is pályára lépett, emellett két alkalommal szerepelt az NB II-es csapatban a 2009-2010-es bajnokság tavaszi szezonjában.

A 2010-11-es szezonban már alapembere lett az NB II-es együttesünknek, 21 bajnoki mérkőzésen 4 gólt szerzett. A 2011-12-es bajnoki idényben sérülés miatt hosszabb időt kellett kihagynia, azonban 19 mérkőzésen így is pályára lépett, ezalatt pedig háromszor is eredményes tudott lenni, sőt lehetőséget kapott az első csapatban is Ligakupa-mérkőzésen.

Idén nyáron nem sikerült beverekednie magát Benczés Miklós NB II-es keretébe, így az őszi szezonban az NB III-as Vidi II csapatát erősítette, 10 bajnokin háromszor talált az ellenfelek kapujába.

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy hol folytatja pályafutását Babos Barna, akinek ezúton is sok sikert kívánunk további karrierjéhez!

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: vidi.hu

További hírek