HOGY VAN?

Babos ismét teljes értékű munkát végez

2012-ben jóformán még labdába sem rúgott, őszi jó teljesítményének köszönhetően azonban még mindig második a házi góllövőlistán.

Babos Barna 2011. november 26-án, a Videoton-Puskás Akadémia utolsó őszi bajnokiján lépett pályára legutoljára. Egy roppant szerencsétlen és hosszú ideig tartó sérülés miatt nem csak a teljes alapozást, de szinte az egész tavaszi szezont kénytelen volt kihagyni.

- Egy alattomos, nagyon nehezen gyógyuló sérülésen vagyok túl, melyre tulajdonképpen az egész tavaszi szezonom ráment. Nehéz időszak volt ez számomra, de szerencsére úgy néz ki, mindez már a múlté. Lassan három hete, hogy teljes értékű munkát végzek a többiekkel. Úgy érzem, napról napra egyre jobb erőnléti állapotba kerülök, még akár az is előfordulhat, hogy a hátralévő fordulók valamelyikében pályára is léphetek. Becsületesen elvégeztem a rehabilitációt, és az edzésen is kihozom magamból a legtöbbet. Szívem szerint már vasárnap pályára lépnék volt csapatom, a Veszprém ellen. - árulta el honlapunknak Babos Barna.

Természetesen kíváncsiak voltunk arra is, hogy nyomon követi-e korábbi csapata teljesítményét tartalékcsapatunk fiatal játékosa.

- Megmondom őszintén, az utóbbi időben már nem figyelem a Veszprém szereplését. Ennek pedig az az oka, hogy gyakorlatilag teljesen kicserélődött a korábbi csapatom kerete, alig van már ott olyan játékos, akivel korábban együtt játszottam. Csak a mostani csapatom érdekel, és nagyon örülök, hogy az elmúlt hetekben remekül szerepelnek a srácok, bízom benne, hogy ez a nagyszerű sorozat vasárnap is folytatódni fog - akár már velem a keretben. - tette még hozzá Babos.

Szerző: Wéninger Ákos