Videoton-PA - Veszprém FC

A Veszprém győztes meccs után érkezik hozzánk

A táblázaton négy ponttal és két hellyel áll előttünk a piros-kék csapat.

Vasárnapi ellenfelünk - a Tatabánya pontlevonása miatt - a hét közben egy hellyel feljebb lépett a táblázaton, tehát a hatodik pozícióból várja a felcsúti mérkőzést. A Veszprém FC a tavaszi szezonban eddig hatszor győzött, háromszor kikapott és egyszer döntetlent játszott. Ezeken a találkozókon összesen 14 gólt rúgtak és kilencet kaptak. Vágó Attila csapata az előző fordulóban a Paks II-t verte hazai pályán, de a győzelem ellenére a mester nem volt maradéktalanul elégedett a látottakkal, annak azonban örült, hogy a múlt szombati meccs előtt elszenvedett két vereség után kilábaltak a gödörből.

A Veszprém házi góllövőlistájának élén az időközben már az olasz SSC Napoli második csapatában vitézkedő Novothny Soma és Thiago áll 7-7 góllal. Soros ellenfelünk egyébként mindössze négy pontra van a dobogós helyezéstől.

Ősszel 2-2-t játszottunk Veszprémben, góljainkat Macsicza és Máté szerezték. Jelenlegi csapatunkból ketten is szerepeltek korábban a Veszprém együttesében, Soós János és Babos Barna. Utóbbi felépült sérüléséből, és elképzelhető, hogy vasárnap már pályára lép.

Szerző: Acsai N. Ferenc

Fotó: vidi.hu

További hírek