ELLENFÉL-LES

A remek őszt produkáló Dunaújvároshoz látogatunk

A Ligakupa-sorozat csoportkörének utolsó meccsén a másodosztály második helyezettje vár ránk.

Szerdai ellenfelünk, a Dunaújváros PASE feljutóként az NB II második helyén áll 14 forduló után, mindössze 3 ponttal gyűjtöttek kevesebbet, mint az éllovas Nyíregyháza. 9-szer győztek, 2-szer játszottak döntetlent és 3-szor kikaptak, 24 gólt lőttek és 15-öt kaptak. Két legeredményesebb játékosuk a 6 gólos Godslove és a 4 találatot jegyző Thiago. Meglepetésre a Magyar Kupában is remekül szerepelnek, a legjobb 32 között az első osztályú Paksot búcsúztatták (2-0), így készülhetnek a DVSC elleni nyolcaddöntőre.

Legutóbbi mérkőzésükön 1-1-s döntetlent értek el a Tatabánya ellen, a gólt az egykori 21-szeres válogatott labdarúgó, Böőr Zoltán szerezte. Fehérváriaknak ismerős név a Dunaújváros keretében a korábban a Vidi kapuját - csak bajnokin - majdnem 100-szor védő hálóőr, Milinte Árpád és az éppen sérüléssel bajlódó, '98-2005 között piros-kékben 150 NB I-es meccset jegyző Szalai Tamás.

A Dunaújváros szombati mérkőzésén a következő csapat játsott: Milinte - Villám, Burucz, Farkas, Lázár, Böőr, Papp, Kocsis (Sóron '78), Thiago, Godslove (Ato '85), Csehi.

A Ligakupa E csoportjában az utolsó helyen állnak 4 ponttal, a kvartettet a Paks vezeti 10 ponttal, mi a második helyen állunk 7-tel, a Kozármisleny a harmadik szintén 7-tel, tehát matematikailag még bármelyik csapat továbbjuthat. 

Szurkolói infó

A szerdán 13 órakor kezdődő Ligakupa-mérkőzésre belépés ingyenes, de 0 forintos jegyet minden szurkolónak kell váltania. A pénztárak 12.00-tól tartanak nyitva.

(Nagyobb nézethez kattintson a képre!)

Szerző: Acsai N. Ferenc

Fotó: vidi.hu

További hírek