ELLENFÉL-LES

A Kisvárda otthonába látogatunk

Szerdán a Kisvárda vendégeként lép pályára csapatunk.

Szerdán 17:45-kor a jelenleg sereghajtó Kisvárda otthonában lépünk pályára. Ez lesz a két csapat 17. egymás elleni NB I-es bajnokija. Az eddigi 16 találkozóból 10-et megnyertünk, 3 döntetlen mellett 3 alkalommal vereséget szenvedtünk. A gólkülönbség 35-16 a javunkra. A Kisvárda pályaválasztása mellett ez lesz a 8. bajnokink, az eddigi 7 meccsből 3 döntetlen és 3 vereség mellett mindössze egyszer sikerült nyernünk.

A Kisvárda még Milos Kruscic irányításával kezdte a bajnokságot, ráadásul nem is rosszul, hiszen az 1. fordulóban a ZTE FC otthonában nyert 2-0-ra. Kruscic azonban hamar távozott, a 7. fordulóban már Mátyus János vezetésével lépett pályára a Kisvárda a Groupama Arénában. Mátyus sem maradt sokáig a Kisvárda kispadján, mindössze 7 alkalommal ült NB I-es bajnokin a Kisvárda kispadján, őt Feczkó Tamás váltotta tavaly novemberben. Irányításával kétszer nyert, háromszor kikapott, egyszer pedig döntetlent játszott szerdai ellenfelünk. Az első idei bajnokin 3-1-es vereséget szenvedett a Kisvárda hazai környezetben az FTC-től.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A KISVÁRDA MASTER GOODNÁL
Érkezők: Andrija Filipovic (horvát, Aktobe – Kazahsztán), Bernardo Matic (horvát, Ordabaszi – Kazahsztán), Wellington Nem (Wellington Silva Sanches Aguiar, brazil, EC Vitória – Brazília, szabadon igazolhatóként)
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek: Artur Kozacsuk (ukrán-magyar), Borisz Ponomarenko (ukrán-magyar), Nazar Ponomarenko (ukrán-magyar)
Távozók: Mihajlo Hotra (ukrán, szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók: Czérna Erik (Budafoki MTE)

Forrás: NSO

A Kisvárda legeredményesebb játékosa a 4 gólos Mesanovic Jasmin.

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: fehervarfc.hu

További hírek