SZAVAZZ TE IS!

Stefanelli versenyben a hónap gólja díjért

Az MLSZ és az M4 Sport közös szavazásán Nicolas Stefanelli Kisvárda elleni gólja is jelölt a február hónap legszebb találata címre az NB I-ben.

Minden hónapban a szurkolók szavazhatják meg a hónap legszebb gólját és legnagyobb védését az M4 Sport és az MLSZ közös szavazásán. A szövetség szakmai zsűrije a sportcsatorna szakértőivel kiegészülve választja ki a jelölt gólokat és védéseket, a végső győztesekről viszont már az m4sport.hu olvasói döntenek.

Most téli igazolásunk, Nicolas Stefanelli Kisvárda elleni látványos gólja a február hónap legszebb találata címért versenyez - argentin csatárunk rögtön az első meccsén góllal mutatkozott be csapatunkban, amivel nagyban hozzájárult a kisvárdai 2-1-es sikerhez. Stefanelli gólja négy másik találat mellett versenyez a szurkolók szavazataiért csütörtökön 8 óráig, voksolj te is támadónk góljára ide kattintva!

Stefanelli gólja a mérkőzés összefoglalójában 2:33-tól:

Ahogy arról már beszámoltunk, decemberben három díj is csapatunkhoz került: a hónap edzője Bartosz Grzelak lett, a hónap játékosa és a hónap védése díjat Tóth Balázs kapta meg. Kapusunk februárban két bravúrjával is versenyben van a hónap legszebb védése díjért, rá is az m4sport.hu-n voksolhatsz.

Szerző: Óházy Bálint

Fotó: fehervarfc.hu

További hírek