SZURKOLÓI TALÁLKOZÓ

Nicolas Stefanelli volt a Club 1941 vendége

Argentin csatárunk kedden este találkozott szurkolóinkkal az RBD törzshelyén egy kötetlen beszélgetés keretében.

Kedden este klubunk argentin támadója, Nicolas Stefanelli volt az RBD törzshelyének, a Club 1941-nek a vendége. A mintegy egy órás találkozó keretében szurkolóink számos kérdést tettek fel a téli átigazolási időszakban érkezett csatárunknak, akit többek között gyerekkori kedvenc csapatáról és példaképeiről, korábbi együtteseiről, az Inter Miamiról és a stockholmi AIK-ról, az elmúlt időszak sikeres szerepléséről, az öltözői hangulatról és a szezonzáró bajnoki előtti várakozásairól kérdeztek, de szóba került a magyar konyha és a magyar szurkolói kultúra is.

Természetesen nem maradtak el a korábbi csapattársával, a világsztár Lionel Messivel kapcsolatos kérdések sem, Stefanelli pedig több számára emlékezetes történetet is elmesélt honfitársáról és a miaminál közösen eltöltött időszakukról.

A jó hangulatú találkozón Nicolas Stefanelli elmondta, mennyire motiválja őt és csapattársait is a sikeres szezonzárás, valamint a nyári európai kupaszereplés lehetősége. A beszélgetést követően számos közös kép is készült a jelenlévő szurkolókkal.

Szerző: Óházy Bálint

Fotó: fehervarfc.hu

További hírek