Népsport: „Nem volt játék, csak akarás. Óriási akarás.”

A Videoton okosan és hallatlanul lelkesen rombolta a végig többet támadó Manchester United rohamait - összegezte a mérkőzést a Népsport másnap.

Ugyanakkor azt is kiemelték: „A jól felkészített, taktikailag is érettnek mondható játékosok egy része leblokkolt, nem találta önmagát. A nagy feladat nem is egy játékosra bénítólag hatott. Ezért kellett a Videoton mostani legjobbjainak szinte erőn felül vállalniuk. Nem volt játék, csak akarás. Óriási akarás. Összességében le a kalappal a Videoton előtt. Folytatta az a nagyszerű sorozatot, amely három fordulón át eljutatta a legjobb nyolc közé az UEFA Kupában. Mert valljuk be, a 0-1 a körülményekhez képest, csodálatos eredmény!”

A kemény, helyenként indokolatlanul is kemény focit játszó angolok ellen valóban erőn felül küzdöttek a mieink. Disztl László nem jó szívvel emlékszik vissza a „tüskékre”, és hogy már akkor is kapta, amikor csak elindult a labda irányába. Amikor felszabadított, eljött az újabb tüske ideje.

Az egygólos hátrány bíztató a visszavágó előtt - írta a Népsport, hozztéve, a Manchester idegenben is a világ egyik legveszélyesebb csapata!

Szerző: Papp Brigitta

További hírek