"Képesek lehetünk legyőzni a Dinamo Kijevet"

Annak ellenére, hogy az ukránok tűnnek az esélyesebbnek, csapatunk nem feltartott kézzel lép pályára.

Az FK Ekranas ellen a csapat valamennyi pályára lépő tagja remekül játszott. Nikola Mitrovics fantasztikus gólpasszt osztott ki a mérkőzés 73. percében, a szélről beívelt labdát Moris Enete juttatta fejjel a kapuba.

- Nagyon örülök, hogy gólpasszal tudtam hozzájárulni a csapat sikeréhez. Szerintem valamennyi csapattársam nevében mondhatom, hogy remek érzés volt játszani. Végig uraltuk a meccset, melyen meggyőző teljesítményt nyújtottunk. Alig várom már a szerdai mérkőzést, hiszen a Dinamo Kijev egy nagy nemzetközi tapasztalattal rendelkező klub. Komolyan vesszük ezt a tornát, lesz egy taktikai értekezletünk, ahol valószínűleg feltérképezzük az ukránokat. Vasárnap a mi meccsünk előtt játszottak a svájci Young Boys ellen, és minden megmozdulásukon látszódott, hogy technikás, kiváló labdarúgók. Ráadásul nem adják fel, a végsőkig küzdenek, ennek pedig meg is lett a gyümölcse, hiszen a 90. percben egyenlítettek, és végül sikerült kiharcolniuk a továbbjutást is. A mi önbizalmunknak jót tett a 4-0-ás győzelem, ha sikerül hasonlóan szervezetten, taktikusan fociznunk szerdán, akkor meglephetjük ellenfelünket, és kiharcolhatjuk a döntőbe jutást. - nyilatkozta honlapunknak Mitrovics.

A Dinamo Kijev ellen január 25-én, szerdán 13.30-kor játszunk. Honlapunk természetesen erről a mérkőzésről is online-közvetítést ad.

Szerző: Wéninger Ákos

További hírek