SZAVAZÁS

Két Vidi-találat is az Év Gólja szavazáson

Mitrovics és Kokó gólja is bekerült a TOP 10-be. Június 2-ig szavazhat az Év Góljára!

A Magyar Labdarúgó Szövetség az idei évben is megrendezi a RangAdó gálát, amelyen a szezon legjobbjai vehetik át a nekik járó díjakat.
Az idei évben egy új kategóriával bővül az elismerések sora, a Magyar Labdarúgó Szövetség az OTP Bank Liga 2012-13-as idényének legszebb gólját, illetve annak szerzőjét is külön díjazza június 3-án.

Az év legszebb találatát egy szavazás keretében a szurkolók választják ki egy előzetesen összeállított tízes listáról. A voksokat az MLSZ Facebook-oldalán található alkalmazáson belül kialakított "like-szavazás" keretében lehet leadni, egészen június 2-ig - írja az mlsz.hu.

Tavaszi magazinunkban mi is kielemeztük Kovács István gólját, amelyet a Bp. Honvéd otthonában szerzett. Egy szép akció végén Oliveira készítette le a labdát, Kokó pedig remekül ismerte fel a szituációt, hogy az egyetlen célra vezető döntés az, ha egyből kapura lő, ugyanis a 16-os előterében hat piros-fekete mezes hazai játékos tartózkodott. Gyönyörű bombagól volt!

Szintén a Bp. Honvéd elleni idegenbeli mérkőzésen szerzett parádés gólt csapatunk szerb középpályása, Nikola Mitrovics is. A találkozó 25. percében, 0-0-ás állásnál, Oliveira ívelt kapu elé egy szögletet, a labda pedig a hosszú oldalon érkező Mitrovics elé került, aki mellell gyönyörűen átvette, majd mielőtt lepattant volna a labda a földre, szenzációs mozdulattal, nagyon okosan a bal felső sarokba emelt 15 méterről.

10 nagyon szép gólból tehát most Önök választhatják ki az Év Gólját! Szavazzon Ön is valamelyik vidis találatra, hogy egy Vidi-gól legyen az Év legszebb találata!

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: vidi.hu

További hírek